На Львівщині у пенсіонера конфіскують собаку, який напав на таксу

На Львівщині у пенсіонера конфіскують собаку, який напав на таксу
Суддя визнала власника стаффордширського тер'єра винним у порушенні правил тримання собак та призначила покарання.

Червоноградський міський суд Львівщини конфіскує у пенсіонера Михайла Пилипчука собаку породи стаффордширський тер'єр, яка покусала таксу. Чоловіка також зобов’язали сплатити 85 грн штрафу. Про це повідомляє Zaxid.net.

Як вказано у постанові суду за 18 жовтня, на початку серпня Михайло Пилипчук разом з донькою та її чоловіком вигулював свою собаку – американського стаффордширського тер'єра на кличку «Граф». Під час прогулянки собака напав на таксу, що йшла з господинею неподалік.

Загалом із стаффордширським тер'єром у цей момент гуляли троє людей, усі вони підтвердили, що собака була без намордника та раптово потягнула власника за повідок та напала на таксу.

Собаці провели дві операції та ампутували ліве вухо. Вибачень та матеріальних відшкодувань не отримала, - заявила власниця такси.

Дослідивши матеріали справи, суддя Юлія Дем’яновська визнала власника стаффордширського тер'єра винним у порушенні правил тримання собак та призначила покарання – 85 грн штрафу з конфіскацією собаки. Він також має сплатити 454 грн судового збору. Додамо, що постанова ще може бути оскаржена.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові функціонує перший сенсорний сад для собак (фото) У Львові функціонує перший сенсорний сад для собак (фото)
У саду висадили 60 саджанців сезонних і декоративних рослин, зробили мінімальні тактильні зони для собак. Наразі волонтери планують облаштувати місця для фізичної реабілітації тварин після травм та операцій.
Безпритульні тварини: у Львові волонтери облаштовують будиночки для собак (відео) Безпритульні тварини: у Львові волонтери облаштовують будиночки для собак (відео)
Особливістю цих маленьких споруд є те, що туди може вміститися два песика. І розташування входу збоку теж відіграє важливу роль.
Вимагав $500 тисяч хабаря: ексголову Львівської облради засудили до 8 років ув'язнення Вимагав $500 тисяч хабаря: ексголову Львівської облради засудили до 8 років ув'язнення
Вирок Вищого антикорупційного суду може бути оскаржений впродовж 30 днів з моменту його проголошення.
Loading...
Load next