Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео)

Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео)
Перші змагання з натурального бодібілдингу в Україні. Жодних допоміжних препаратів під час і без того важкої й тривалої підготовки.

Сюди має прийти людина, яка сильна духом і зможе пройти весь період підготовки. Адже немає взагалі ніяких препаратів, що допоможуть тобі у "сушці" чи навпаки "наборі" ваги. Тут твоя сила, харчування і  тренування, - наголосила Віолетта Поушева, учасниця Відкритого міжнародного кваліфікаційного турніру з натурального бодібілдингу WNBF.

Стартом серйозного розвитку натурального бодібілдингу в Україні - стало створення національної федерації цього виду спорту.

Нам запропонувала співпрацю Всесвітня Федерація. Їхній президент зв'язався з нами, ми поговорили й зрозуміли, що в Україні це є потрібно, бо  в нас є багато спортсменів, які готові змагатись, але хочуть робити це  в рівних умовах, - повідомив Ростислав Пшемінський, віце-президент Федерації натурального бодібілдингу України. 

За дотриманням правил у натуральному бодібілдингу суворо стежать. На перший в Україні відкритий міжнародний кваліфікаційний турнір приїхали не лише вітчизняні атлети, а й представники 7-ми інших країн.

Змагання проведені на високому рівні. Хороша конкуренція, я справді отримав задоволення від виступів. Не знаю, чи переможу, але це був дуже позитивний досвід, - розповів Карлос Алекс Фагес, чемпіон Відкритого міжнародного кваліфікаційного турніру з натурального бодібілдингу WNBF (Іспанія).

Також у цей день Львів приймав традиційний турнір з бодібілдингу "Містер Перфект", який відбувався у нашому місті вчетверте.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Помер ексгендиректор ФК «Карпати» Михайло Практика Помер ексгендиректор ФК «Карпати» Михайло Практика
У неділю, 5 грудня, на 67-му році життя помер колишній генеральний директор львівського ФК «Карпати» Михайло Практика.
У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео) У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео)
Протягом 2-х днів спортсмени з різних куточків України та з-за кордону змагатимуться за цінні нагороди та звання кращих у своїй ваговій та віковій категорії.
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
Loading...
Load next