Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)

Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.

Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Понад 67 тисяч місцевих учнів та майже 1000 дітей із сімей, які переїхали з різних куточків України, зареєструвалися на навчання від сьогодні. Такі дані мерії. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції. Їх проводитимуть як для львів’ян, так і для дітей-переселенців.

Наразі в управлінні спорту домовляються з тренерами, щоб мати змогу використовувати ті спортивні зали та фітнес-центри, що не задіяні як прихистки для вимушено переміщених осіб.

І в нас є велика кількість спортивних майданчиків просто неба і тому ми хочемо і спонукаємо всіх до занять спортом тому, що це здоров’я і це дійсно така психоемоційна розрядка для дітей. Це дуже важливо зараз, - Антон Нікулін , керівник управління спорту Львівської міськради.

Загалом, наразі у до Львова приїхало понад 200 тисяч людей з усієї країни. Місто продовжує функціонувати.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині відновлять навчання у школах (відео) На Львівщині відновлять навчання у школах (відео)
Із 14 березня школи Львівщини можуть повернутися до навчання. Кожен заклад самостійно обиратиме форму освітнього процесу.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Loading...
Load next