У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео)

У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео)
Протягом 2-х днів спортсмени з різних куточків України та з-за кордону змагатимуться за цінні нагороди та звання кращих у своїй ваговій та віковій категорії.

У Львові провели 10-й ювілейний турнір з вільної боротьби пам’яті Ігора Первачука, майстра спорту міжнародного класу, Чемпіона Світу, Європи, та, звісно ж України. Після урочистої частини перші бійці вже вийшли на килим. На бій дають 2 та 3 хвилини, залежить від віку спортсменів. Не пройшло і пів хвилини, як вже стає відомо, хто проходить далі, а хто поїде додому готуватися до наступного турніру.

Організатори турніру розповідають: за 10 років ці змагання набувають все більшої популярності та приваблюють до Львова учасників не тільки з усіх куточків України, а й з-за кордону.
 

До нас завжди Італія приїжджає. Білорусь та Молдова наші постійні учасники, а також Словаччина, Польща. Вперше до нас цього року приїхали представники Ізраїлю, — розповідає організатор турніру Ростислав Первачук.


Турнір тривав 2 дні. Загалом участь у змаганнях брали близько півтисячі спортсменів. З них 350 хлопців і дівчат віком до 15-років. А на другий день турніру на килим виходили бійці віком до 20-років.
 

Хлопці починають змагатися від 32 кг і до 85 кг. Тобто 32 кг, 34 кг і так далі до 85 кг. А серед дівчат також починаючи з 32 кг і закінчується 66 кг, — пояснює головний суддя турніру Андрій Троц.
 

Для переможця турніру передбачили достойний призовий фонд, зазначили організатори, інші ж учасники, які зайняли призові місця отримають індивідуальні нагороди. Попереду чемпіонат України з вільної боротьби, тож таким чином ці змагання були гарною нагодою підготуватися спортсменам до майбутніх випробувань.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Стрільба з лука: у Львові завершився чемпіонат України (відео) Стрільба з лука: у Львові завершився чемпіонат України (відео)
На цих змаганнях відбирали кандидатів у національну збірну, яка виступить на чемпіонаті світу у Вроцлаві через два місяці.
Відкритий кубок Львова з плавання: змагання перетнули екватор (відео) Відкритий кубок Львова з плавання: змагання перетнули екватор (відео)
Понад 800 плавців з усієї України протягом шести днів змагаються у Львові. Це юнаки, юніори та молодь, спортсмени з інвалідністю і "мастерс".
Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео) Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео)
Перші змагання з натурального бодібілдингу в Україні. Жодних допоміжних препаратів під час і без того важкої й тривалої підготовки.
Loading...
Load next