Дарта Вейдера оштрафували у Львові

Дарта Вейдера оштрафували у Львові
Галицький районний суд Львова оштрафував за порушення правил дорожнього руху 39-річного одесита Дарта Вейдера. Чоловік змінив свої ім'я та прізвище у паспорті на честь головного героя "Зоряних війн".

Суд визнав винним у порушенні ПДР 39-річного одесита Дарта Вейдера. Про це пише ZAXID.NET. Чоловіка оштрафували на 1,7 тис. грн за неправильно прикріплені номерні знаки на мотоциклі. Поліція зупинила Дарта Вейдера у центрі Львова. 

У ніч на 12 серпня водія мотоцикла Ducati Multistrada 950 зупинили на перехресті вулиць Коперника та проспекту Свободи за порушення ПДР. Порушником, що їздив на мотоциклі з номерним знаком, який «був закріплений у невстановленому для цього місці, чим порушив вимоги п. 2.9 В Правил дорожнього руху», є одесит Дарт Вейдер. Чоловік спеціально змінив своє ім’я та прізвище у паспорті, щоб називатись, як один з головних героїв американської кіноепопеї «Зоряні війни», - повідомляє ZAXID.NET.

Суддя Галицького районного суду Ірина Волоско, дослідивши матеріали справи, наприкінці жовтня визнала водія винним в адмінправопорушенні. Дарта Вейдера оштрафували на 1,7 тис. грн.

У постанові суду вказано, що порушник - депутат Одеської міської ради. Але за даними ЦВК, Дарт Вейдер не балотувався до Одеської міськради у 2020 році, але висував свою кандидатуру на мера Одеси. Проте вибори програв. Також його немає у переліку депутатів на сайті Одеської міськради.

Софія Курнат - pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень
Личаківський районний суд Львова оштрафував водія, який двічі впродовж року сідав за кермо у стані алкогольного сп'яніння. За численні випадки водіння в нетверезому стані його позбавили права керувати авто на 10 років.
У Львові оштрафували водія на 17 тис. грн, якого затримали п’яним за кермом двічі У Львові оштрафували водія на 17 тис. грн, якого затримали п’яним за кермом двічі
Він просив у суді не забирати у нього права, оскільки заробляє за допомогою авто.
У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР
24-річного львів'янина у стані сп'яніння за кілька років зупиняли 22 рази. За кермо Іван Панас не сяде найближчі 100 років. 
Loading...
Load next