Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами

Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами
У львівській квартирі на вулиці Замарстинівській 26-річний чоловік утримував 8 собак та 9 котів – тварини не отримували необхідного догляду та годування. Одна з собак померла у ветеринарній клініці під час надання їй допомоги.

У поліцію надійшло повідомлення від волонтерів-зоозахисників про жорстоке поводження з тваринами. За словами заявників, мешканець одного з будинків на вулиці Замарстинівській у Львові утримує у своєму помешканні близько 20 тварин – собак та котів, не надає їм необхідного догляду, не забезпечує годування та відповідні умови утримання, про це пишуть на сайті Національної Поліції

За вказаною адресою прибули правоохоронці й після тривалих перемовин 26-річний власник квартири впустив поліціянтів та волонтерів у помешкання, де перебували 8 собак та 9 котів. Більшість з них  перебували у жахливому стані. Тварини були доставлені у ветеринарну клініку, де під час надання допомоги один собака помер. 

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції 4 листопада відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. 

Тепер подружжю загрожує обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини. 

Наразі триває досудове розслідування. 

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівські правоохоронці спіймали хлопця, який ховав наркотики Львівські правоохоронці спіймали хлопця, який ховав наркотики
Поліцейські затримали 28-річного львів'янина, який розкладав закладки з наркотиками біля дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика.
У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото) У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.
Вбив мати заради квартири: в Ірпені поліція затримала зловмисника Вбив мати заради квартири: в Ірпені поліція затримала зловмисника
Чоловік вбив рідну матір через гроші та документи на квартиру. Свою вину він визнає частково.
Loading...
Load next