У Бориславі контролюватимуть якість повітря

У Бориславі контролюватимуть якість повітря
Проєкт “Monitoring of atmospheric air in Boryslav City” від Бориславської міської ради відібрали для фінансування.

Проєкт передбачає запровадження системи моніторингу атмосферного повітря на території колишніх гірничих розробок нафти й озокериту, які знаходяться в житловій забудові. Повідомляє Бориславська міська рада.

На вулиці Чорновола встановлять 3 станції моніторингу якості повітря та мікроклімату, за допомогою яких можна буде спостерігати за якістю атмосферного повітря міста в режимі реального часу.

Щоб систематично збирати, обробляти та аналізувати моніторингову інформацію, буде працювати спеціально підготовлений персонал відділу екології та сталого розвитку Комунального некомерційного підприємства «Центр екології, туризму та сталого розвитку».

Реалізація цього проєкту забезпечить розв’язання важливої природоохоронної проблеми Борислава – отримання оперативної інформації про забруднення атмосферного повітря парниковими газами, - каже Директор цього Центру Мирон Цайтлер.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
Боротьба за чисте повітря: суд не погодив припинення діяльності свиноферми у селі Гряда (відео) Боротьба за чисте повітря: суд не погодив припинення діяльності свиноферми у селі Гряда (відео)
Суддя Жовківського районного суду відмовив у задоволенні позовних вимог припинити діяльність свиноферми у Гряді.
Затвердили загальний бюджет Львівської міської територіальної громади на 2022 рік (відео) Затвердили загальний бюджет Львівської міської територіальної громади на 2022 рік (відео)
Ухвалу прийняли з численними правками і доповненнями після кількагодинної дискусії.
Збили підозрілий дрон, що кружляв на Львівщині (відео) Збили підозрілий дрон, що кружляв на Львівщині (відео)
Місцевий житель звернувся на гарячу лінію, коли помітив підозрілий літальний апарат, що здійснював зйомку в одному із населених пунктів громади.
Loading...
Load next