Збили підозрілий дрон, що кружляв на Львівщині (відео)

Збили підозрілий дрон, що кружляв на Львівщині (відео)
Місцевий житель звернувся на гарячу лінію, коли помітив підозрілий літальний апарат, що здійснював зйомку в одному із населених пунктів громади.

Підозрілий дрон збили на Львівщині. На гарячу лінію Яворівської міськради від місцевого жителя надійшло звернення про підозрілий літальний апарат, що здійснював зйомку в одному із населених пунктів громади. Як повідомили у Яворівській міськраді, оперативники ліквідували безпілотник, наразі правоохоронці проводять слідчі дії.  

Нагадаю, на час воєнного стану на території Львова та області польоти дронів, безпілотників та легких літаків заборонено. Це вважатимуть шпигунством та диверсійною роботою на користь ворога з усіма відповідними наслідками. Якщо ви помітили безпілотник, телефонуйте на «102» або гарячу лінію міста.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Затвердили загальний бюджет Львівської міської територіальної громади на 2022 рік (відео) Затвердили загальний бюджет Львівської міської територіальної громади на 2022 рік (відео)
Ухвалу прийняли з численними правками і доповненнями після кількагодинної дискусії.
На Донбасі загинув 24-річний військовий зі Львівщини (фото) На Донбасі загинув 24-річний військовий зі Львівщини (фото)
Внаслідок бойових дій на Донбасі загинув український військовий родом із Львівщини. Чоловіку було лише 24 роки.
Loading...
Load next