"Смачна локація" в ліцеї "Сихівський": громадський проєкт, який потребує голосів (фото)

"Смачна локація" в ліцеї "Сихівський": громадський проєкт, який потребує голосів (фото)
Автори проєкту запевняють — після реалізації проєкту, локація дозволить проводити навчальні семінари, тренінги та збори для мешканців мікрорайону.

Здоров’я, комфорт, сучасність — саме такі цілі ставить перед собою проєкт «Смачна Локація» в приміщенні Ліцею «Сихівський», й для цього передбачає оновлення харчоблоку та їдальні в приміщенні ліцею, а також створення цікавих зон для дітей з метою підсилення їхніх навчальних можливостей.

Фото: Громадський проєкт "Смачна локація"

Теперішній стан харчоблоку та їдальні залишає бажати кращого, а тому адміністрація ліцею, педагогічний та батьківський колективи, а також дітки, що навчаються й навчатимуться в ліцеї, висловлюють вдячність за підтримку цього проєкту.

Фото: Громадський проєкт "Смачна локація"

Окрім того, після реалізації проєкту, локація дозволить проводити навчальні семінари, тренінги та збори для мешканців мікрорайону. Таким чином користь від проєкту буде не лише для школярів, які навчаються у ліцеї.

Проголосувати за цей проєкт можна за клікабельним посиланням.

Нагадаємо, зараз у Львові проводять програму бюджету участі. Це демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проєктів для покращення власного міста (або ОТГ) та/або голосування за них.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Близько 60% шкіл на Львівщині готові до нового навчального року в режимі офлайн (відео) Близько 60% шкіл на Львівщині готові до нового навчального року в режимі офлайн (відео)
Цього року в області навчатимуться близько 282 тисяч школярів.
У Львові учнів навчать стріляти та рятувати життя У Львові учнів навчать стріляти та рятувати життя
Сучасні манекени, електронний тир та зброя: вчити учнів захищати державу будуть військові
У Львові доступ до ресторанів нададуть лише вакцинованим або за ПЛР-тестом (відео) У Львові доступ до ресторанів нададуть лише вакцинованим або за ПЛР-тестом (відео)
Міська комісія ТЕБ і НС вирішила все ж таки посилити карантинні обмеження у Львові внаслідок стрімкого поширення коронавірусу серед населення. Зокрема, учні 5-11 класів переходять на дистанційне навчання, а також призупиняють планові госпіталізації та операції у лікарнях.
Loading...
Load next