Реконструкція старого трамвайного депо у Львові: на якому етапі ремонт приміщення (відео)

Реконструкція старого трамвайного депо у Львові: на якому етапі ремонт приміщення (відео)
Новий профілакторій, мийний комплекс та заміна колії – реконструкція старого трамвайного депо на Промисловій триває. Представники "Львівелектротрансу" запевняють, що реалізація проєкту – на фінішній прямій, адже підрядники виконали 80% основних робіт.

Нові мережі, освітлення та опалення – так, у Львові триває реконструкція трамвайного депо на Промисловій, 29, яку розпочали у серпні торік. Представники "Львівелектротрансу" кажуть, що реалізація цього проєкту – вже на фінішній прямій.

Виконано 80% основних робіт. Це монтаж усіх мереж, які запроектовані в зазначеному депо: система опалення, вентиляція, освітлення. Зараз відбувається монтаж колії ви бачили на під’їзді. Частково роботи виконуються ЛКП "Львівелектротранс", - повідомив головний інженер ЛКП "Львівелектротранс", Володимир Ковалів.

Разом із тим підрядники в середині облаштовують цех профілакторію, де обслуговуватимуться трамвайні вагони, а ще встановлюють відповідне обладнання, покращують кімнати для працівників та актову залу. Гроші ж на реалізацію проєкту оновлення депо взяли у кредит від Європейського банку реконструкції та розвитку.

Хочу нагадати, що загальна вартість контракту становить 3,4 мільйона євро. Ми вже оплатили 45% вартості контракту, всі оплати здійснюються вчасно згідно графіку, - зазначила керівниця групи реалізації проектів Міжнародних Фінансових Організацій ЛКП "Львівелектротранс", Ірина Іванишин.

Початок роботи у цьому депо, зазначають посадовці, дозволить покращити ситуацію з електротранспортом у місті.

Ми залучимо сюди якісні технології, якісних фахівців і в комплексі з закупівлею нового транспорту, з модернізацією трамвайних вагонів ми зможемо отримати новий вигляд не тільки трамваїв, а й якісного їхнього обслуговування, - розповів керівник ЛКП "Львівелектротранс", Андрій Свищо.

Це депо буде обладнане сучасним обладнанням, яке дозволить якісно обслуговувати транспорт. І наявність цього депо дозволить вивільнити депо на Городоцькій для проведення більш якісного обслуговування й ремонту рухомого складу, - заявив начальник управління транспорту Львівської міськради, Орест Олеськів.

Наприкінці травня або вже у червні тут планують протестувати усе обладнання та встановити в’їзні ворота у депо. Згідно з проектом, роботи мають завершити вже у серпні цього року. Та чи дійсно кінець реконструкції раптово не затягнеться покаже час.

 

Читайте також
У Львові закінчили реконструкцію трамвайного депо на вулиці Промисловій (відео) У Львові закінчили реконструкцію трамвайного депо на вулиці Промисловій (відео)
Відтепер депо, що на вулиці Промисловий функціонуватиме як основне підприємство. Звідси на маршрути щоденно виїжджатимуть 75 трамваїв.
Реконструкція медичного закладу у Львові: у 5-й міській клінічній лікарні встановили сучасний ліфт (відео) Реконструкція медичного закладу у Львові: у 5-й міській клінічній лікарні встановили сучасний ліфт (відео)
Майже 10 мільйонів гривень використали для капітального ремонту даху, відділень, ліфта та для закупівлі необхідного устаткування.
У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео) У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео)
Аби пришвидшити реконструкцію перехрестя вулицю Степана Бандери та Городоцької майстри працюватимуть навіть вночі. Однак суму компенсації за незручності наразі не повідомляють.
Loading...
Load next