Сьогодні офіційно стартує попереднє бронювання квартир в новому ЖК SILENT PARK від LEV Development

Сьогодні офіційно стартує попереднє бронювання квартир в новому ЖК SILENT PARK від LEV Development
Новий житловий комплекс бізнес-класу SILENT PARK розташований на вулиці Пилипа Орлика у Львові.

ЖК SILENT PARK — це простір бізнес-класу, натхненний самою природою, її досконалістю та силою до життя. Це місце, де свобода отримала форму та назву. Тут ви вільні від утоми великого міста, але маєте всі його переваги. Вільні від нав’язаних правил, але можете створити свої. Вільні від зайвої метушні, але завжди можете бути в серці подій.

Основна інформація:

  • Ціна від 22 900 грн/м².
  • Площі від 36.80 до 82 м².
  • Еколокація за Замарстинівським парком, тому тут спів пташок замість гулу машин.
  • Архітектурний ф’южн, де гармонійно поєднані скандинавський стиль та мінімалізм.
  • Ексклюзивний дизайн холів від SAVYTSKYY Design.
  • Закрита територія для дозвілля кожного резидента. Усамітнення замість надмірної цікавості.
  • Підземний паркінг та двір без машин.

Проєкт пропагує концепцією slow living. Цей житловий комплекс – про акустичний комфорт для життя і відпочинку, що стане місцем вашої свободи!

6 причин обрати саме ЖК Silent Park:

       1. Локація

ЖК SILENT PARK розташований на вулиці Пилипа Орлика — це житловий простір повного перезавантаження і гармонії. Там є все необхідне для комфортного життя: школи, супермаркети, торговий центр і ринок. Рішення для тих, хто хоче бути подалі від шуму великого міста, але мати всі його переваги біля дому.

       2. Архітектура

Житловий комплекс SILENT PARK ― це справжній архітектурний ф'южн. Новий сміливий погляд на популярний у Європі мінімалізм. Мала поверховість ― одна з основних переваг цього комплексу. Тут немає зайвого нагромадження, яке властиве багатоповерхівкам. Натомість більше вільного простору та свіжого повітря.

       3. Дизайн

Ексклюзивний дизайн холів від студії SAVYTSKYYdesign, яка вже неодноразово довела, що вміє влучно передати настрій та філософію комплексу. Спокій та розміреність, яку транслює ЖК SILENT PARK, ви відчуєте з перших кроків по холу. А ще ― безсумнівну естетику та стиль у кожній лінії.

        4. Закрита територія та відпочинок

Ваші спокій та приватність ― найвищий пріоритет компанії. Тому територія комплексу буде повністю закрита для сторонніх осіб. Спортивний та дитячий майданчики для дорослих і дітей від URBANIDEAS ― це організований простір, де прорахована кожна дрібничка. Поки дорослі займаються спортом ― малеча досліджує світ навколо та весело проводить час.

       5. Підземний паркінг

Ваша автівка буде надійно захована від негоди, чужої надмірної цікавості та раптових негараздів. До паркінгу веде ліфт, тому ви точно забудете, що таке прогрівати машину взимку чи ховати від спеки влітку. У ЖК SILENT PARK уважні до деталей, тому тут навіть прихований від очей паркінг виконаний в єдиному стилі з комплексом.

       6. Представницькі поверхи

На представницьких поверхах ЖК SILENT PARK діє виняткова приватність та ексклюзивність. Доступ до поверхів лише для мешканців представницького поверху та за персональними електронними перепустками. А це — атмосфера спокою та задоволення від високого рівня комфорту. Покращена шумоізоляція, килимова плитка, замки преміум-класу – ексклюзивні деталі, що будуть на варті вашого задоволення від життя.

Зробити передзамовлення можна на сайті: https://lev-development.com.ua/vidkryto-presale-zhk-silent-park/

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео) Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео)
Вперше в Україні девелоперська компанія співпрацює з арт-агенцією задля створення мистецької родзинки у житловому кварталі
Старт продажу нової секції ЖК Perfect life (фото) Старт продажу нової секції ЖК Perfect life (фото)
Життя у комплексі бізнес-класу PERFECT LIFE  — як відпочинок на курорті, але трохи краще, адже тут буде ваш дім.
Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео) Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео)
З 15 листопада стартує попереднє бронювання квартир у ЖК «Silent Park» за вигідними цінами. Деталі можна знайти на сайті компанії «Lev Development».
Loading...
Load next