Золото на змаганннях вибороли 7 львів’ян

Золото на змаганннях вибороли 7 львів’ян
Чемпіонат Європи у Румунії приніс українським спортсменам багато перемог.

У Румунії відбувся Чемпіонат Європи з кіокушинкай карате серед молоді. Національну збірну України представляли 75 спортсменів у всіх вікових групах та вагових категоріях.  Про це пише ЛОДА на своїй Facebook-сторінці.

Наша збірна здобула 12 золотих, 15 срібних та 9 бронзових медалей, з котрих 7 золотих медалей здобули представники Львівщини

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українська плавчиня Стеценко здобула "золото" на Паралімпіаді в Токіо Українська плавчиня Стеценко здобула "золото" на Паралімпіаді в Токіо
Українка показала найкращий час, обійшовши італійську спортсменку Карлотту Джиллі та австралійку Катю Дедекінд. Стеценко здобула золоту медаль Паралімпіади та показала найкращий результат - проплила дистанцію за 4:23.92 хвилини.
Україна здобула одинадцяте "золото" на Паралімпіаді-2020 Україна здобула одинадцяте "золото" на Паралімпіаді-2020
У Токіо Марина Литовченко провела один з найбільш домінувальних турнірів серед усіх чемпіонів у настільному тенісі.
Призові за Олімпіаду: Україна сплачує спортсменам в декілька разів більше, ніж США (відео) Призові за Олімпіаду: Україна сплачує спортсменам в декілька разів більше, ніж США (відео)
Міжнародний олімпійський комітет (МОК) не виплачує призові спортсменам, які завоювали медалі. Проте, у багатьох країнах своїх спортсменів все ж таки нагороджують преміальними. Зокрема, в Україні за олімпійське "золото" можна отримати 125 тисяч доларів - це в 3 рази більше, аніж сплачує США своїм спортсменам. До того ж у Німеччині олімпійські чемпіони отримують ще менше, а деякі економічно розвинені країни взагалі не сплачують призові для своїх олімпійців.
Loading...
Load next