Недалеко втік: у Золочеві поліцейські оперативно затримали зловмисника, що викрав автомобіль

Недалеко втік: у Золочеві поліцейські оперативно затримали зловмисника, що викрав автомобіль
Затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Сьогодні, 16 листопада, близько 00.20, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Львівського району про викрадення його автомобіля «Volkswagen Transporter», що був припаркований на подвір’ї.  Повідомляє Поліція Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та інші співробітники територіального підрозділу поліції. 

Невдовзі співробітники виявили викрадений автомобіль на об’їзній дорозі міста Золочів та затримали водія. Викрадач 21-річний житель міста Тернопіль.

Зловмисника затримано, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Розшуканий автомобіль поліцейські вилучили. Триває досудове розслідування.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео) На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто
Водій авто "Фіат Добло", здійснюючи поворот, скоїв аварію за участю мотоцикла, яким керував 17-річний мешканець Сокальщини. Внаслідок ДТП постраждали неповнолітній водій мотоцикла та 18-річний пасажир транспортного засобу.
Loading...
Load next