Наркотичний триатлон: перегони виграли львівські поліцейські

Наркотичний триатлон: перегони виграли львівські поліцейські
Львівський наркодилер тікав від поліції і на ходу викидав наркотики.

У понеділок, 15 листопада, на вул. Шафарика у Львові патрульні поліцейські затримали 25-річного наркоторговця. Під час втечі від поліцейських на автомобілі, а потім пішки, він на ходу викидав наркотики. Повідомляє ZAXID.NET.

25-річний водій Skoda Fabia на вул. Пасічній не виконав вказівку патрульних про зупинку, а натомість збільшив швидкість та почав втікати.

ПІд час втечі викинув пакет зі згортками в ізолюючій стрічці. На вул. Шафарика автомобіль втікача заблокували, водій вибіг і почав втікати пішки. Коли ж патрульний наздогнав його, втікач накинувся та почав бити поліцейського, який згодом звернувся за медичною допомогою.

Чоловіка затримали. У нього слідчі нарахували 34 пакунки з порошкоподібною речовиною, ще два виявили в автомобілі втікача. Також в автомобілі був пістолет.

Правоохоронці вилучили автомобіль, наркотичні речовини та зброю на експертизу. На затриманого винесли постанову за відсутність документів та протокол за невиконання вимог про зупинку.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові водій під дією наркотиків втікав від поліції та змінював номери на авто У Львові водій під дією наркотиків втікав від поліції та змінював номери на авто
20-річний водій перебував під дією наркотичних засобів, а в його автівці виявили проблискові маячки, які використовують надзвичайні служби та глушилки зв'язку.
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.
У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР
24-річного львів'янина у стані сп'яніння за кілька років зупиняли 22 рази. За кермо Іван Панас не сяде найближчі 100 років. 
Loading...
Load next