У Львові водій під дією наркотиків втікав від поліції та змінював номери на авто

У Львові водій під дією наркотиків втікав від поліції та змінював номери на авто
20-річний водій перебував під дією наркотичних засобів, а в його автівці виявили проблискові маячки, які використовують надзвичайні служби та глушилки зв'язку.

Подія трапилась у неділю, близько 3 години ночі на вулиці на перехресті вулиць Зелена — Липова Алея у Львові. Патрульні отримали орієнтування від своїх колег, що з вулиці Джорджа Вашингтона на вулицю Зелену їде на великій швидкості автомобіль Toyota Land Cruiser порушуючи ПДР.

Повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівщини.

Виявилось, що в автомобілі 20-річного порушника була встановлена спеціальна система для швидкої заміни номерних знаків і звісно, що хлопець скористався нею, аби втекти від патрульних. Попри це автомобіль порушника все ж таки вдалось зупинити й тепер водієві загрожує майже 30 тисяч гривень штрафу.

"Автомобілю вдалося зникнути з поля зору і вже за мить поліцейським на зустріч виїхав ідентичний позашляховик, тільки з іншими номерними знаками. Поліцейські виявили, що в автомобілі встановлений спеціальний пристрій заміни номерних знаків і порушник ним скористався, аби уникнути відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Проте на цьому історія не закінчилась. У водія-порушника патрульні помітили ознаки наркотичного сп'яніння, однак від перевірки у медичному закладі він відмовився.

Загалом горе-водій отримав 6 адмінматеріалів від поліцейських на загальну суму 28 тисяч гривень.

Читайте також
Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.
На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео) На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
Двоє постраждалих: у Львові водій Volkswagen скоїв ДТП та втік із місця аварії (фото) Двоє постраждалих: у Львові водій Volkswagen скоїв ДТП та втік із місця аварії (фото)
На вулиці Липинського водій "Volkswagen Golf" виїхав на зустрічну смугу та спричинив аварію з "Volkswagen Passat". Винуватець ДТП залишив своє авто та втік із місця події.
Loading...
Load next