LEV Development відкрилa попереднє бронювання II секції нового проєкту бізнес-класу PERFECT LIFE

LEV Development відкрилa попереднє бронювання II секції нового проєкту бізнес-класу PERFECT LIFE
Територія житлового комплексу від LEV Development "PERFECT LIFE" огороджена, закрита та під відеонаглядом. А це своєю чергою гарантує спокій за себе, рідних та власне майно.

PERFECT LIFE – це перший інноваційний житловий простір для work&life balance в мальовничій еколокації.

Закрита територія, ексклюзивний дизайн холів та ландшафту, офіси та коворкінги, сучасні садок та школа Think Global і медичний центр, fitness centre та SPA.

Тут perfect для життя, роботи, релаксу та навчання дітей.

У новій II секції передбачено 1,2,3 кімнатні квартири площею від 42 до 79 м2 з балконами та терасами. 

Також на 1 поверсі у ІІ секції є цікаві варіанти квартир з прибудинковими територіями (патіо)
Ціни стартують від 18 200 грн/м2, також можливе розтермінування до IV кварталу 2023 року з першим внеском 30%. Введення будинку в експлуатацію заплановано на IV квартал 2023 року.

Архітектурна концепція PERFECT LIFE від іменитої студії ARKHO GROUP – продумана, багатофункціональна та сучасна. Це новаторський погляд на створення та поєднання житлового, робочого та відпочинкового просторів.

Забронювати квартиру та отримати додаткову інформацію про нову секцію можна на сайті компанії   lev-development.com.ua та у відділах продажу LEV Development за номером +38 (067) 0000 242.

За матеріалами прес-релізу

Читайте також
На Львівщині водій «BMW» не впорався з кермуванням: постраждали двоє пасажирів (відео) На Львівщині водій «BMW» не впорався з кермуванням: постраждали двоє пасажирів (відео)
Поблизу села ременів водій «BMW» не впорався з кермуванням, легковик «знесло» з проїжджої частини, після чого він перекинувся.
Ледь не загинула у полоні вогню: у Львові на вул. Брюховицькій палав будинок Ледь не загинула у полоні вогню: у Львові на вул. Брюховицькій палав будинок
На вул. Брюховицькій палав будинок. 70-річну орендарку житла ушпиталили з опіками
Міжнародний економічний форум у Львові: наймасштабніша економічна подія Західної України (відео) Міжнародний економічний форум у Львові: наймасштабніша економічна подія Західної України (відео)
Міжнародний економічний форум відвідали підприємці, політична еліта України та представники провідних закордонних компаній.
Loading...
Load next