Діти до школи: з понеділка 22 листопада відновлюється очне навчання у 5-11 класах

Діти до школи: з понеділка 22 листопада відновлюється очне навчання у 5-11 класах
Засідання комісії з надзвичайних ситуацій погодило план дій.

Комісія з надзвичайних ситуацій та міський голова погодили остаточне рішення, що з понеділка, 22 листопада,  відновлюється очне навчання у 5-11 класах. Повідомляє Андрій Садовий. 

Ми прийняли таке рішення після консультацій з медиками, - пише мер.

Статистика дитячих захворювань та госпіталізацій пішла на спад.

Також відновлюють роботу, з дотриманням окремого протоколу, заклади культури, гуртки та секції.

Львів не виходить із “червоної зони”! - наголосив Андрій Садовий.

Усі заходи можуть проводитись виключно за умови повної вакцинації організаторів та учасників.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео) Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео)
Мистецтво скла, живопису та скульптури. Юні та талановиті діти Львова, які опинилися в складних життєвих обставинах, разом із відомими українськими митцями створили спільну виставку. Усе в межах проєкту «Споріднені», який у місті проходить удруге.
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
Loading...
Load next