«Червона зона» — спецпроєкт про Львівщину в умовах пандемії коронавірусу (пряма трансляція)

«Червона зона» — спецпроєкт про Львівщину в умовах пандемії коронавірусу (пряма трансляція)
3 листопада о 20:00 дивіться в телеефірі та соцмережах спеціальний проєкт «Червона зона» — про життя Львівщини в умовах карантинних обмежень. Прямий ефір готують спільно команди чотирьох львівських телеканалів — ПравдаТУТ Львів, UA: ЛЬВІВ, НТА та Першого Західного.

Спецпроєкт виходитиме зі студії Суспільного у Львові й складатиметься з 4-х блоків: про ситуацію в ковідних лікарнях і відділеннях Львова та області, про те, чому Львівщина стала червоною зоною і як це впливає на всіх і все, про вакцинацію, зокрема, про міфи та страхи, пов'язані з наслідками.

Ведучі спецпроєкту: Іванка Федів (UA: ЛЬВІВ), Олег Корейба (ПравдаТУТЛьвів), Олег Галів (НТА), Ярина Капітан (Перший Західний).  Спікерами у студії стануть лікарі та пацієнти, посадовці, освітяни, підприємці та науковці. Прямий ефір виходитиме з сурдоперекладом.

Вже цієї середи з 20:00 по 22:00 одночасно на усіх головних медійних платформах Львівщини!

Трансляція відбудеться на офіційному Facebook-каналі ПравдаТУТЛьвів  та інших львівських медіа 

 https://www.facebook.com/pravdatutlviv/posts/1303382090127358   

Читайте також
Бустерна доза для освітян: у кількох школах Львова розгорнули пунти вакцинації (відео) Бустерна доза для освітян: у кількох школах Львова розгорнули пунти вакцинації (відео)
На тлі нової хвилі ковіду львів’ян закликають імунізуватися бустерною дозою.
У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео) У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео)
Люди займають чергу ще з ранку, але все одно простоюють на вулиці майже годину, допоки в них зберуть біоматеріали на аналіз.
Офлайн-навчання відновлять у львівських школах для молодших класів Офлайн-навчання відновлять у львівських школах для молодших класів
У Львові з 15 листопада учні молодших класів повертаються на очну форму навчання. Наразі старші класи навчаються у дистанційному режимі.
Loading...
Load next