Слідами Чугайстера: у Славській громаді презентували новий велоквест

Слідами Чугайстера: у Славській громаді презентували новий велоквест
В межах реалізації проєкту «ВелоКарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині» у Славській громаді презентували велоквест.

У Славську команда управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації вирішила перевірити чутки щодо містичних речей, які ніби відбуваються у глибинах карпатських лісів, і вирушила у квест «Слідами Чугайстера». Повідомляє ЛОДА.

Ми – за активний та здоровий відпочинок. Ну і як без пригод!

Велоквест – це одинадцять захопливих завдань та 10 мавок, які дозволять нам сповільнитись та поринути у дитинство.  Ми постійно кудись поспішаємо і забуваємо насолоджуватись моментами.

Для велоквесту людині потрібен телефон, за його допомогою учасник просканує QR-код та отримає завдання. Орієнтовний час проходження – дві години, – розповідає керівниця управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака.

У рамках проєкту побудували велодоріжки від смт Славське до с. Волосянка з облаштуванням стартової та фінішної локацій.

Станом на сьогодні будівельна готовність велодоріжки в межах проєкту – 90 % та будівництво на горі Погар велосипедної маунтбайк-траси на 2,14 км з 24 трамплінами, яке завершили у 2019 році.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові організували виставку з нагоди 130-річчя Патріарха Йосипа Сліпого (відео) У Львові організували виставку з нагоди 130-річчя Патріарха Йосипа Сліпого (відео)
За своє життя він очолював семінарію, допоміг чималій кількості нужденних, пережив 17 років ув’язнення у радянських концтаборах і потім ще й допоміг організувати українську діаспору у Римі.
Вперше у Львові компост продали на аукціоні: гроші використають на лікарню Вперше у Львові компост продали на аукціоні: гроші використають на лікарню
15 тисяч 450 грн за 50 тонн компосту. Саме за такою ціною у Львові продали продукт, який виготовляють із харчових і садових відходів. Аукціон відбувався через систему Prozorro вчора, 20 квітня.
Loading...
Load next