20 тисяч гривень: суд оштрафував львів'янку за розповсюдження фото й відео еротичного характеру

20 тисяч гривень: суд оштрафував львів'янку за розповсюдження фото й відео еротичного характеру
Дівчина визнала свою провину й уклала угоду про визнання винуватості з прокурором.

Личаківський районний суд Львова оштрафував на 17 тис. грн львів'янку за розміщення в інтернеті фото та відео порнографічного характеру. Про це повідомляє Zaxid.Net.

Як вказано у матеріалах справи, в період із січня до травня 2021 року львів’янка розмістила на сайті в інтернеті п'ять фото порнографічного характеру. Проте у вироку не вказано, що саме було зображено на фотографіях.

У червні вона завантажила на цей же сайт порнографічне відео й надала до нього доступ учасникам закритого чату. Поліція викрила порушницю і висунула їй підозру за ч. 1 ст. 301 (Розповсюдження товарів і зображень порнографічного характеру) Кримінального Кодексу України.

Дівчина свою провину визнала й у вересні уклала угоду про визнання винуватості з прокурором. Враховуючи це, 11 листопада суддя Галицького районного суду Сергій Гирич визнав її винною та оштрафував на 17 тис. грн. Крім цього, вона має заплатити 2,9 тис. грн судових витрат.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Знімав контент для соцмереж: у центрі Львова чоловік влаштував стрілянину (фото) Знімав контент для соцмереж: у центрі Львова чоловік влаштував стрілянину (фото)
За стрілянину у кафе та так звані "зйомки контенту" чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Грішний отець: львівського священника вдруге покарали за знущання над дружиною Грішний отець: львівського священника вдруге покарали за знущання над дружиною
Якщо Ви страждаєте від домашнього насильства — не мовчіть!
110 тисяч гривень: львів’янин домігся відшкодування коштів після ДТП 110 тисяч гривень: львів’янин домігся відшкодування коштів після ДТП
25-річний львів’янин відсудив таку суму у водія, що втік після ДТП.
Loading...
Load next