"Пив лише розбавлене сухе вино на літургії" - у Львові оштрафували священника за нетверезе водіння

"Пив лише розбавлене сухе вино на літургії" - у Львові оштрафували священника за нетверезе водіння
37-річний настоятель храму св. Климентія Папи отримав штраф 17 тисяч гривень.

Франківський районний суд Львова визнав винним у нетверезому водінні 37-річного львівського священника Юрія Чорнія. Його оштрафували на 17 тис. грн та позбавили водійських прав на один рік. Про це повідомляє "Zaxid.net".

Священнослужителя львівського храму св. Климентія Папи (УГКЦ) Юрія Чорнія за кермом автомобіля Renault Scenic зупинили 9 травня патрульні поліцейські, які запідозрили, що водій перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Перевірка на алкотестері підтвердила підозри патрульних – 0,92 проміле алкоголю.

На судове засідання 37-річний Юрій Чорній не прийшов, але його адвокат просив закрити справу, «оскільки матеріали протоколу не містять жодних належним чином підтверджувальних доказів про вчинення особою вказаного правопорушення».

Дослідивши матеріали справи, суддя Степан Дзеньдзюра дійшов висновку про винуватість Юрія Чорнія у нетверезому водінні.

Це, зокрема, підтверджують:

  • протокол про адмінправопорушення;
  •  результати тесту;
  • відеозапис,  долучений до матеріалів справи;
  • свідчення самого священника, який у розмові з патрульними визнав, що вживав під час літургії сухе вино, розбавлене водою. Жодного іншого алкоголю у той день, за словами священника, він не вживав.


Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Грішний отець: львівського священника вдруге покарали за знущання над дружиною Грішний отець: львівського священника вдруге покарали за знущання над дружиною
Якщо Ви страждаєте від домашнього насильства — не мовчіть!
Львівського поліцейського, що розбив 3 автівки, оштрафували на 850 грн Львівського поліцейського, що розбив 3 автівки, оштрафували на 850 грн
У постанові суду, крім того, не вказано, хто має відшкодувати власникам пошкоджених авто витрати на ремонт.
У Львові перукарка постригла клієнтку без запису, за що заплатила 17 тисяч штрафу У Львові перукарка постригла клієнтку без запису, за що заплатила 17 тисяч штрафу
Суд оштрафував львівську перукарку Галину Лозову на 17 тисяч гривень за те, що жінка без попереднього запису постригла клієнтку, яка попросила прийняти її якомога швидше у час карантину в березні цього року.
Loading...
Load next