Львівського поліцейського, що розбив 3 автівки, оштрафували на 850 грн

Львівського поліцейського, що розбив 3 автівки, оштрафували на 850 грн
У постанові суду, крім того, не вказано, хто має відшкодувати власникам пошкоджених авто витрати на ремонт.

Фото: Варта 1

Личаківський районний суд Львова визнав львівського патрульного Юрія Кушту винним у вчиненні ДТП. За чотири розбиті автомобілі патрульному треба сплатити 850 грн штрафу. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Аварія трапилась вранці 28 листопада на вул. Шота Руставелі. Юрій Кушта керував службовим авто Škoda Rapid, відволікся та в’їхав у припарковане авто Volkswagen Passat, який по інерції вдарив Renault Scenic, той в’їхав у авто Skoda Kodiaq, який в свою чергу зіткнувся з Volkswagen Golf, - йдеться в повідомленні.

У суді Юрій Кушта визнав свою провину у вчиненні ДТП. Він пояснив, що уже завершував робочу зміну, йому запаморочилась голова, було потемніння в очах через перевтому на роботі, тому сталося таке ДТП.

Суддя Роман Грицко визнав його винним у вчиненні ДТП та оштрафував на 850 грн. Винуватця аварії не позбавили водійських прав, він також продовжує працювати у поліції.

Крім того, у постанові суду не вказано, хто має відшкодувати власникам пошкоджених авто витрати на ремонт.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Нова смертельна ДТП за участі Infinity - тепер на Львівщині (фото) Нова смертельна ДТП за участі Infinity - тепер на Львівщині (фото)
За кермом перебував 33-річний мешканець Львова, а його 33-річна пасажирка виявилася власницею цього автомобіля.
110 тисяч гривень: львів’янин домігся відшкодування коштів після ДТП 110 тисяч гривень: львів’янин домігся відшкодування коштів після ДТП
25-річний львів’янин відсудив таку суму у водія, що втік після ДТП.
У Львові нетверезі водії спричинили 3 аварії за одну ніч (фото) У Львові нетверезі водії спричинили 3 аварії за одну ніч (фото)
Один нетверезий водій наїхав на перешкоду та пошкодив два припарковані авто; інший — зіткнувся з Porshe.
Loading...
Load next