У Львові помер 18-річний студент УКУ: в нього стався інсульт (фото)

У Львові помер 18-річний студент УКУ: в нього стався інсульт (фото)
Внаслідок інсульту хлопець тиждень провів у комі, але так і не зміг отямитися.

Про це повідомили на офіційній сторінці Українського католицького університету у Фейсбук.

Відомо, що Артем Овсепян навчався на другому курсі (програма "ІТ та бізнес-аналітика"). Тиждень тому у хлопця стався інсульт та він потрапив до реанімації. Внаслідок інсульту Артем тиждень пробув у комі. Проте, на жаль, так і не зміг прийти до тями.

Сьогодні стало відомо, що хлопець помер.

В УКУ зазначають, що панахида за Артемом Овсепяном відбудеться сьогодні, 25 листопада, о 20:30.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Львівщина готується до впровадження "червоної" зони карантину (відео) Львівщина готується до впровадження "червоної" зони карантину (відео)
За інформацією ЛОДА, наразі у Львівській області зафіксували 159 411 випадків коронавірусу. Із початку пандемії від недуги померли 4 086 хворих, натомість одужали - 138 678.
У Стрийському районі екскаватор перекинув бетонний стовп на чоловіка (відео) У Стрийському районі екскаватор перекинув бетонний стовп на чоловіка (відео)
Під час виконання будівельних робіт екскаватор зачепив стрілою лінію електромережі. А бетонний стовп, що її тримав, упав на 56-річного власника подвір’я. Чоловік помер.
Закохані померли в один день через COVID-ускладнення Закохані померли в один день через COVID-ускладнення
Подружжя потрапило в реанімацію із пневмонією, обом було по 66 років. Жінка померла вранці 26 жовтня, її чоловік – через 12 годин.
Loading...
Load next