3 грудня — фінал Регіонального конкурсу краси "Miss&Mrs Lviv Plus Size 2021"

3 грудня — фінал Регіонального конкурсу краси "Miss&Mrs Lviv Plus Size 2021"
Під час заходу учасниці влаштують справжній перфоменс у дизайнерському вбранні популярних брендів.

Такої події ще не було! Вперше у Львові відбудеться конкурс краси для жінок з пишними формами plus size! 

Фінал Регіонального конкурсу краси "Miss&Mrs Lviv Plus Size 2021" розпочнеться 3 грудня о 17:00 у розважальному центрі ОДЕОН (Львів, вул. Наукова,7а).

За перемогу у конкурсі змагатимуться 12 учасниць. Кожна з фіналісток отримає вишукану корону ручної роботи, а переможці представлятимуть Львів на Національному конкурсі.

Під час заходу учасниці влаштують справжній перфоменс у дизайнерському вбранні популярних брендів. У програмі конкурсі буде також дефіле учасниць у вечірніх сукнях та традиційний вихід у купальниках.

На гостей заходу чекають виступи лідера рок-гурту “МЕРІ” Віктора Винника, солістки оркестру Львівської національної філармонії Іванна Митроган (електро-арфа), співачки, телеведучої М2 та голосу Люкс ФМ Уляни Фаріни, танцювального проєкту “виТВОРИ” (“vy.tvory”), танцювальної команди “Mini Stars Team” та нереальна шоу-програма, показ нових колекцій українських дизайнерів.

Спеціальний гість проєкту Народний артист України Мар’ян Шуневич

Ексклюзивно для Регіонального конкурсу краси Музично-візульно-перфомативний проект “NAZVA” (контрабас Павло Гоц та альт Ярослав Яровенко) презентує свою нову композицію, під котру конкурсантки дефілюватимуть у національному вбрані. 

Під час фіналу Регіонального конкурсу краси "Miss&Mrs Lviv Plus Size 2021" будуть дотримані усі карантинні норми. Захід зможуть відвідати глядачі, за наявності COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту. 

Квитки на захід можна придбати на Karabas.com: https://tickets.karabas.com/PublicApi/TicketWidgetSvg.aspx?__uid=ESZeTowuBRYPPLFmBK8yrA&lang=ru&event=1999206166

Регіональний директор Проекту Наталія Гораль+380971317567  

Додаткова інформація у соцмережах: 

https://www.instagram.com/miss_lviv_plus_size/

 https://www.facebook.com/misslvivplusssize

До уваги журналістів та фотографів! Для висвітлення фіналу конкурсу необхідно надіслати до 3 грудня заявку з поміткою "Акредитація" на пошту: [email protected]. У листі вкажіть ПІБ, контактний номер телефону, назву ЗМІ та посаду.

За матеріалами прес-релізу

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Краса, розум і талант: у Львові відбувся кастинг на участь у конкурсі "Міс Львів 2021" (відео) Краса, розум і талант: у Львові відбувся кастинг на участь у конкурсі "Міс Львів 2021" (відео)
Претендентки дивували журі не лише зовнішністю, а й своїми здібностями.
Найкращі роботи про наших захисників: хто переміг на конкурсі журналістських робіт? Найкращі роботи про наших захисників: хто переміг на конкурсі журналістських робіт?
У Львові оголосили результати конкурсу журналістських робіт ім. Героя України Тараса Матвіїва та відзначили авторів найкращих матеріалів про вчинки наших захисників і захисниць
"Майстер-шеф" по-львівськи: у "Горіховому гаю" відбувся кулінарний конкурс серед аматорів (відео) "Майстер-шеф" по-львівськи: у "Горіховому гаю" відбувся кулінарний конкурс серед аматорів (відео)
П'ять учасників демонстрували журі своє вміння роботи з грилем, а на переможця очікував приємний подарунок.
Loading...
Load next