У Львові відбулась найкрасивіша подія осені

У Львові відбулась найкрасивіша подія осені
На першому конкурсі краси «MRS. BEAUTY OF UKRAINE 2024» у Львові вдалося зібрати близько 800 тисяч гривень на потреби Збройних Сил України

У Львові відбулась найкрасивіша подія осені. 14 неймовірних українських жінок боролись за головну корону національного благодійного конкурсу краси «MRS. BEAUTY OF UKRAINE 2024». Такий захід провели вперше і цей початок став успішним.


Сьогодні в нас конкурс не схожий на інші, тому що цей конкурс місис. Тобто сьогодні можуть брати участь учасниці, які одружені, які мають діток або яким за 27 років. Тому що головним критерієм відбору це був вік від 27 років. Відповідно місис після 27, - зазначає Святослав Лозинський – генеральний продюсер конкурсу «MRS. BEAUTY OF UKRAINE 2024».

Ця подія об’єднала і зібрала сотні людей у найбільшому залі країни «EMILY EVENT HALL», не лише щоб обрати головну красуню країни, але щоб акумулювати сили для допомоги Збройним Силам України.

Вперше з початку війни на Західній Україні фонд Олександра Усика долучається до такого заходу. І ми знаємо що дуже багато є благодійних організацій, ми знаємо що зараз це не завжди надійні організації і саме тому приємно що долучився фонд Олександра Усика, який не просто акумулює кошти від громади, яка їх донатить, але який сам також долучається фінансами. І в такому конгломераті ми можемо допомогти. Всі кошти, які отримаємо з голосування, за наших дівчат, за наших жінок, які ми отримаємо з лотів ексклюзивних, які саме Олександр Усик представив будуть скеровані на конкретні справи які будуть оприлюднені, - розповіла Оксана Гнатишин – членкиня журі, генеральна продюсерка телеканалу «ПравдаТУТ Львів».

Благодійність та допомога війську повинна бути сьогодні в пріоритеті, переконані відвідувачі та гості заходу.

Саме головне що цей конкурс є благодійний і на фонд Олександра Усика кожна збирала гроші, - розповів Олександр Главацький - Заслужений діяч мистецтва України.

Перш за все вони спрямовані на підтримку наших бійців, які зараз на фронті, на підтримку постраждалих, які так само постраждали від війни. Тому якщо на даному заході є аукціон, є благодійність то я рахую, що це потрібно проводити, - зазначив Олександр Гриців – член журі, професійний боксер.

Щоб ми були сильні духом і йшли тільки вперед. Нам не можна зупинятися зараз взагалі. Ми маємо у всіх сферах йти вперед. У всіх, просто всіх, - підкреслив Володимир Кульбацький – перукар-стиліст.

Зазначимо, що перед основною подією відбувалось онлайн голосування за міс глядацьких симпатій, відтак на цьому етапі вдалося зібрати понад пів мільйона гривень.

Кожна людина голосувала за свою учасницю і робила донат від 20 гривень і насправді я дуже радий і дуже тішусь, що нам вдалося зібрати таку суму, - розповів Святослав Лозинський – генеральний продюсер конкурсу «MRS. BEAUTY OF UKRAINE 2024».

До конкурсу учасниці готувались більше місяця. Кожна хоч і впевнена в собі, але в приємному хвилюванні.

Підготовка була активною, насиченою, динамічною, ми активно готувалися, але коли ти робиш це в задоволення то воно нескладно. Тобто воно легко і доволі захопливо було, - розповідає Єлена Іванькова – учасниця конкурсу.

Для мене цей конкурс це якийсь новий етап в житті, виклик першочергово для себе, адже я ніколи не брала в подібних заходах участь і для мене це взагалі таке вперше. І я хотіла сама собі довести що я зможу. Це вихід з зони комфорту і це круто. ЦЕ круті відчуття, - зазначає Софія Дулепа- учасниця конкурсу.

Зазначимо, що на цій події Українською музикою гостей тішила Катя Качановська, гурт GMG, а хедлайнером вечора став співак ALEKSEEV. Поки дівчата готуються до основного виходу і врешті до оголошення результатів члени журі поділились за якими критеріями обиратимуть переможницю.

Я можу сказати особисто за себе, звичайно що має бути зовнішній вигляд, але мусить бути і внутрішній. Внутрішній світ має бути так само збагаченим, тому що та дівчинка після конкурсу буде їздити, буде представляти якби місто Львів, буде обличчям, буде спілкуватися з людьми, - розповідає Олександр Колесніков – член журі, засновник компанії «Silk».

Я експерт якраз в красі, але на сьогодні я буду оцінювати не тільки зовнішню красу. Бо для мене краса це збірне поняття. Це комбінація внутрішньої і зовнішньої краси, - зазначає Сергій Королюк – член журі, пластичний хірург.

Знаючи що всі жінки гарні і естетика це поняття суб'єктивне і в кожній людині є своя індивідуальність і я думаю що по цих критеріях і почну цю оцінку, - розповідає Денис Урос – член журі, лікар-ортопед.

Для мене жінка це така багато жінка, розумна, багато от тут, тому я буду оцінювати не лише красу, а от це внутрішнє, її багатство внутрішнє, - зазначає Ілона Демків – членкиня журі, MRS. universe 2024 (Місис всесвіт в Південній Кореї) 107 учасниць.

Отож, члени журі зробили свій вибір, конкурсантки зробили свій вибір, а ведучі заходу готові оголосити результат, хто ж об'єднав в собі всі ці критерії.

27-річна харків'янка Софія Тараненко цьогоріч переможниця конкурсу «MRS.Beauty of Ukraine 2024». Вона лікарка-косметолог з більш ніж 8-річним досвідом роботи, виховує синочка, номінантка багатьох українських та міжнародних професійних нагород і на цьому не зупиняється.

Мої враження просто неймовірні.  Дуже вдячна суддям, усім хто був присутній сьогодні і всі дівчата були неймовірні і вони були варті цієї нагороди, але я дуже щаслива, що я її сьогодні отримала. Це для мене величезна гордість і величезна відповідальність, - зазначає Стефанія Тараненко – переможниця конкурсу «MRS. Beauty of Ukraine 2024».  

Організатори діляться, що це тільки початок, відтак наступні конкурси «MRS. BEAUTY OF UKRAINE» точно будуть. Додамо, що загалом під час цієї події на ЗСУ вдалося зібрати близько 800 тисяч гривень.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові діти зможуть спробувати себе у ролі ведучих (відео) У Львові діти зможуть спробувати себе у ролі ведучих (відео)
Телеканал ПравдаТУТ Львів змінює формат та оголошує конкурс до Дня захисту дітей! Малеча зможе спробувати себе у ролі наших ведучих та провести самостійно увесь випуск програми.
У Львові стартував конкурс на найкращого двірника 2024 року У Львові стартував конкурс на найкращого двірника 2024 року
Переможця обиратимуть серед 1200 кандидатів, а конкурс відбудеться у 3 етапи
Проект нового СІЗО у Львові: Андрій Садовий оприлюднив результати конкурсу (фото) Проект нового СІЗО у Львові: Андрій Садовий оприлюднив результати конкурсу (фото)
У Львові обрали переможця архітектурного конкурсу на проект будівництва нового СІЗО, ними виявилися львівські архітектори Sulyk Architects.
Loading...
Load next