Помер директор Будинку вчених у Львові (оновлено)

Помер директор Будинку вчених у Львові (оновлено)
Роману Славітичу було 75 років.

Сьогодні, 3 грудня, вранці в приміщенні міської ради стало погано Роману Славітичу, директору Будинку вчених. Про це повідомляє Львівська міська рада.

За словами очевидиці, яка працює у міській раді, вона помітила, що Роман Славітич, що зайшов до кабінету, мав нездоровий вигляд, і запропонувала йому склянку води. Чоловік сів за стіл і знепритомнів. Працівники викликали швидку і розпочали серцево-легеневу реанімацію із застосуванням автоматичного зовнішнього дефібрилятора.

Андрій Москаленко на своїй фейсбук-сторінці повідомив, що сьогодні мав заплановану зустріч із Славітичем. Коли заступник міського голови прийшов до кабінету - Роману Славітичу уже надавали медичну допомогу.

Мені зараз трохи складно говорити про це. Прошу зрозуміти стан і дати час, — написав Москаленко.

Медики понад годину боролися за життя чоловіка, проте, врятувати Романа Славітича, на жаль, не вдалось.

Нагадаємо, раніше у львівському Будинку вчених  блогер-мільйонник влаштував гучну вечірку на роковини Голодомору.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
До ротації залишалося 2 ТИЖНІ, але повернувся додому "на щиті" До ротації залишалося 2 ТИЖНІ, але повернувся додому "на щиті"
Ярослав Вихопень пішов у батальйон «Львів» та завжди обирав для себе найважчі завдання
Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами
У львівській квартирі на вулиці Замарстинівській 26-річний чоловік утримував 8 собак та 9 котів – тварини не отримували необхідного догляду та годування. Одна з собак померла у ветеринарній клініці під час надання їй допомоги.
Loading...
Load next