Автобус №43 тимчасово курсуватиме за зміненим маршрутом

Автобус №43 тимчасово курсуватиме за зміненим маршрутом
З понеділка, 6 грудня громадський транспорт на маршруті №43 сполученням вул. Суботівська – вул. І. Раковського курсуватиме за тимчасово зміненою схемою руху.

З понеділка, 6 грудня громадський транспорт на маршруті №43 сполученням вул. Суботівська – вул. І. Раковського курсуватиме за тимчасово зміненою схемою руху. Повідомляє Львівська міськрада.

Відтак, у напрямку від вул. І. Раковського до вул. Суботівської автобуси №43 курсуватимуть через:

вул. Зелену – вул. І. Франка – пл. І. Франка – вул. Д. Вітовського – вул. М. Коперника – вул. С. Бандери – вул. Митрополита Андрея – вул. Шептицьких – пл. М. Кропивницького – вул. Городоцьку та надалі за маршрутом.

Нагадаємо, що у Львові 6 грудня перекриють вулиці Героїв Майдану та Стрийську (відео). Урочистості з нагоди відзначення 30-ї річниці ЗСУ за участю Володимира Зеленського.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зміни у маршрутах: у Львові планують запустити нові автобусні рейси Зміни у маршрутах: у Львові планують запустити нові автобусні рейси
У Львові один із міських автобусних маршрутів зазнає змін, а також планується відновити два автобусні маршрути – № 2А та 5А.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next