У Львові 6 грудня перекриють вулиці Героїв Майдану та Стрийську (відео)

У Львові 6 грудня перекриють вулиці Героїв Майдану та Стрийську (відео)
Урочистості з нагоди відзначення 30-ї річниці ЗСУ за участю Володимира Зеленського.

6 грудня у зв’язку з проведенням урочистостей буде перекриття вулиць Героїв Майдану (09:00-20:00 год) та Стрийської (з 09:00 до 14:00 год та з 16:00 до 22:00 год від вулиці Івана Франка до вулиці Сахарова). Повідомляє ЛОДА.

Місце проведення святкування площа біля Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Також відбудеться телеміст з нагоди відзначення 30-ї річниці Збройних Сил України за участю Президента України Володимира Зеленського, який буде у Харкові. Тим часом у Львові на урочистому святкуванні участь візьме - начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала.  

До телемоста доєднаються 5 міст:

  • Львів;
  • Київ; 
  • Харків;
  • Краматорськ;
  •  Одеса.

Початок заходу о 17:50 год. Завершиться захід концертом гурту СКАЙ.

 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео) Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео)
Найдорожчий та найскандальніший в історії. Саме так можна охарактеризувати відзначення цьогорічного Дня Незалежності. Бюджет святкування перевершив усі попередні рекорди й нарешті можна підбити підсумки скільки влада витратила грошей на грандіозне святкування.
У Львові до Дня Незалежності обмежать та змінять рух транспорту У Львові до Дня Незалежності обмежать та змінять рух транспорту
Через підготовку та святкування 30-річниці Дня Незалежності України низка вулиць у Львові буде перекрита для руху транспорту.
День Незалежності України у Львові: місто готується до масштабного святкування (відео) День Незалежності України у Львові: місто готується до масштабного святкування (відео)
У Львові відбуватиметься безліч заходів, відтак кожен житель міста зможе обрати свій спосіб святкування Дня Незалежності.
Loading...
Load next