У Львові відкрили найбільший в Україні магазин морепродуктів Egersund Seafood (фото, відео)

У Львові відкрили найбільший в Україні магазин морепродуктів Egersund Seafood (фото, відео)
У Львові відкрили найбільший в Україні магазин норвезьких морепродуктів Egersund Seafood. Участь у відкритті взяли мер Львова і Посол Норвегії.

Новий магазин морепродуктів Egersund Seafood (Егерзунд Сіфуд) запрацював у Львові. На вітринах – широкий асортимент риби, яка виросла у природних умовах Норвегії. Є й риба з фермерських господарств, вирощена з дотриманням екологічних і харчових норм і без використання антибіотиків. Мережа "Егерзунд сіфуд" є частиною холдингу "Пелагія" – одного з найбільших виробників риби в Норвегії.

Ми у холдингу "Пелагія" надзвичайно пишаємося концепцією цього магазину, який зосереджується на якості. Ми також тішимося, що цей задум, який у нас первинно зародився, матеріалізувався на практиці. Окрім того, ми особливо радіємо, що це відкриття відбувається у Львові. Адже це ще й моє улюблене місто в Україні, - зазначає Ойвинд Сетрен, відповідальний менеджер холдингу Pelagia у Східно-Європейському регіоні.

Участь в урочистому відкритті магазину і перерізанні стрічки взяли міський голова Львова Андрій Садовий і Надзвичайний і Повноважний посол Норвегії в Україні Ерік Сведал.

Тут насправді більше ніж прибуток. Тому що тут отримуєш здоров'я. Тому буду запрошувати всіх львів'ян частіше бути в цій частині міста, смакувати смачною рибою і ділитися цією прекрасною можливістю, яку ми сьогодні отримали. Велика подяка усім, хто долучинився до відкриття і всім, хто буде розвивати цей бізнес, — заявив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Фото: Олександра Крупська

 Сьогоднішня церемонія є хорошим свідчення того, що в Україні дослівно «зростає апетит» на якісну норвезьку рибу і морепродукти. Адже норвезька риба і морепродукти є справді якісними, і ми раді ними поділитися з вами. Нашою рибою і морепродуктами насолоджуються у всіх країнах світу. Риба і морепродукти з Норвегії постачають у 150 країн світу, і ми є другим за об'ємами експортером морепродуктів у світі після Китаю, — відмітив Ерік Сведал, Надзвичайний і Повноважний посол Норвегії в Україні.

З нагоди відкриття до магазину завезли дикого атлантичного голубого тунця, виловленого в океанічних водах Норвегії. На відміну від фермерського тунця з Туреччини і Хорватії, гігантська рибина виросла у природних умовах океану.

Фото: Олександра Крупська

Ця риба важить 320 кілограмів. Цього року ми виловили 350 подібних рибин, найбільша з них важила 350 кілограмів. Це другий за розміром тунець. Ми спеціально привезли його сюди, на цю урочисту подію – відкриття нашого магазину у Львові. Це найбільший в Україні магазин морепродуктів.

Дикий блакитний атлантичний тунець ловиться виключно, у вересні, раз на рік та заморожується шоковим методом у камері циклон, щоби наші гості цілий рік могли смакувати цей делікатес, - заявив Олександр Погосов, тренер з продукту Egersund Seafood.

Магазин "Егерзунд Сіфуд" у Львові на вулиці Стрийській став шостим в Україні і першим за межами Києва. Саме Україна стала першою країною у світі, в якій норвезький холдинг "Пелагія" започаткував мережу магазинів "Егерзунд Сіфуд". Концепцію магазину розробив відомий український маркетолог Андрій Федорів.

Фото: Олександра Крупська

Це також найбільший магазин мережі Egersund Seafood в Україні. Він має майже 2,5 тисячі метрів. Тому що тут, окрім магазину, тут є seafood бар, а згодом з’явиться ресторан. Люди вже можуть прямо тут скуштувати суші й рибні страви з видом на це фантастичне озеро. І нам дуже подобається, що тут розвивається такий сучасний Львів.

Фото: Олександра Крупська

 Я дуже милуюся тим що Львів став першим містом після Києва, після столиці куди власне компанія пішла. Дуже маю надію, що формат який народився в україно-норвезький співпраці піде продовжиться по світу, — Андрій Федорів, український маркетолог, засновник Fedoriv Group.

Норвезькі риба і морепродукти постачаються у 150 країн світу. За об'ємами експорту Норвегія посідає друге місце у світі. Співвласниками холдингу "Пелагія" є одні з найбільших світових виробників та експортерів атлантичного лосося і форелі. Відкриття магазину "Егерзунд Сіфуд" у Львові відбулося у рік сторічного ювілею норвезького холдингу "Пелагія".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Відкриття оновленого пологового відділення у Львові (відео) Відкриття оновленого пологового відділення у Львові (відео)
Тут запрацюють відділення екстрагенітальної патології, патології вагітності, неонатального догляду, інтенсивного та постінтенсивного лікування новонароджених.
Loading...
Load next