9 грудня тролейбусний маршрут № 22 повертається на вулицю Наукову

9 грудня тролейбусний маршрут № 22 повертається на вулицю Наукову
На маршруті працюватиме 12 машин з орієнтовним інтервалом 8 хвилин у час пік

У зв’язку із закінченням основних робіт в межах проєкту «Реконструкція тролейбусної лінії від вул. Городоцької до вул. Наукової тролейбусний маршрут № 22 повертається вже у четвер, 9 грудня, у тестовому режимі.Повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Повноцінного відновлення маршруту слід чекати після закінчення реконструкції вулиці Степана Бандери.

Контракт на реконструкцію тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській продовжено до кінця лютого 2022 року, оскільки ще необхідно демонтувати старі опор, до яких прикріплені комунікації зовнішніх організацій.

Тролейбусна контактна мережа на вул. Кульпарківській експлуатується з 1979 року. Протягом 42 років реконструкція на цій ділянці не проводилася, контактна мережа була зношена, що спричиняло часті обриви контактного проводу та затримки руху електротранспорту, відповідно, підприємство несло значні збитки.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Завтра у Львові відновить рух тролейбус №30 Завтра у Львові відновить рух тролейбус №30
Тролейбус № 30 відновлює свою роботу за частково зміненим маршрутом.
У Львові вперше в Україні успішно провели унікальну операцію із пересадки легень (відео) У Львові вперше в Україні успішно провели унікальну операцію із пересадки легень (відео)
Львів’янина, якому вперше в Україні успішно пересадили легені, нині виписали з міської лікарні швидкої допомоги. 56-річний Віктор Бабій хворів на бульозну емфізему легень більше ніж 10 років, три з яких він був кисневозалежним. Через це чоловік практично не виходив з дому.
"Жовта" карантинна зона: що очікувати львів'янам найближчим часом? (відео) "Жовта" карантинна зона: що очікувати львів'янам найближчим часом? (відео)
Близько 85% шкіл Львівщини припиняють навчання з четверга. Університети ж переходять на змішану форму навчання
Loading...
Load next