Переодягнувся в жіноче і намагався розбестити дитину в шкільному туалеті (відео)

Переодягнувся в жіноче і намагався розбестити дитину в шкільному туалеті (відео)
У школі в той час не було охоронця, тому чоловік просто зайшов всередину.

Поліція Львова розшукує педофіла, який намагався розбестити у шкільному туалеті дівчинку, ученицю 2 класу школу №43, що на вулиці Масарика, 9. 

Як повідомляють батьки школярів, невідомий чоловік переодягнувся у жіночий одяг і потрапив у школу, де, як видно на камерах спостереження, був відсутній охоронець.

Чоловік зайшов  у дитячий туалет і сказав дівчинці (другокласниці) роздягнутися, бо він нібито лікарка!

Через те, що школярки не було приблизно 20 хвилин, вчителька за нею до туалету. Коли вона зайшла до вбиральні, то побачила педофіла, який злякався, відштовхнув жінку та швидко втік зі школи.

У Львівській мерії заявили, що чоловік намагався проникнути вже у дві школи.

Міські управління освіти та культури виявили факти проникнення невідомої особи у дві львівські школи. Також зафіксовано інциденти між учнями шкіл та цією людиною. Усі відеоматеріали управління надали правоохоронним органам та Ювенальній превенції у Львівській області, – повідомили у мерії.

Крім того, очевидці повідомляють, що вчора переодягненого в жінку чоловіка бачили в районі Сихова.

Правоохоронці просять звертатися до поліції, якщо ви побачите цього чоловіка.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Замінування усіх шкіл Львова: як евакуйовували школярів і педагогів через неправдиве повідомлення? (відео) Замінування усіх шкіл Львова: як евакуйовували школярів і педагогів через неправдиве повідомлення? (відео)
Неспокійна середа. Нині учнів та працівників усіх львівських шкіл терміново евакуювали через анонімне повідомлення про замінування. Як усе відбувалось та чи хоч десь знайшли вибухівку, дізнавалися наші журналісти.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Розшук педофіла: у Львові поліцейські затримали зловмисника, який намагався розбестити у шкільному туалеті дівчинку Розшук педофіла: у Львові поліцейські затримали зловмисника, який намагався розбестити у шкільному туалеті дівчинку
До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини.
Loading...
Load next