У Львові відбувся 51-ий Новорічний День Стрибуна (відео)

У Львові відбувся 51-ий Новорічний День Стрибуна (відео)
Змагання з історією. Вже 51-ий рік відбувається Новорічний День Стрибуна. Традиційно у програму входять стрибки у висоту, довжину та потрійні.

Новорічний день стрибуна повертається! Минулого року цей турнір не вдалось провести через пандемію. 

Після 50-річного ювілея — це перша спроба зробити щось нове. Доповнивши ті традиції, які були сформовані. Цього року змагання особливі тим, що збільшили кількість вікових категорій спортсменів, — зазначає президент СК ЛДУФК «СКІФ» Володимир Левків.

Змагання ми провели цього року у два дні. Спортсмени змагалися у трьох дисциплінах. Це стрибок у довжину, стрибок у висоту і потрійний стрибок. Змагання включали в себе різні вікові категорії від молодших юнаків і до дорослих, — зауважує організаторка турніру Тетяна Дух.

У Новорічному дні стрибуна взяли участь 100 спортсменів з 11 областей України. Львів’янин Вадим Кравчук повторив рекорд турніру.

Це є початок сезону. Для кожного — це змагання, які дають можливість перевірити свої сили. Насамперед нема емоцій, як я вже казав, просто перевіряв себе. Хотілось стрибнути вище, але поки що, не вдалось, — розповідає учасник змагань Вадим Кравчук.

Вероніці Крамаренко із Запоріжжя вдалось встановити новий рекорд Новорічного Дня Стрибуна.

Дівчина із Запоріжжя встановила цей рекорд. Попередній рекорд становив 1.75 — зараз він — 1.78 см, — додає організаторка турніру Тетяна Дух.

У попередні роки організатори в межах турніру проводили Дитячу Лігу з легкої атлетики. Можливо, наступного разу повернуть її програму Новорічного дня стрибуна.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео) Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео)
Це вже 11-ий міжнародний турнір з настільного тенісу імені Анатолія Строкатова. У ньому взяли участь 300 спортсменів з України та Молдови.
Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео) Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео)
Ватерпольний клуб "Динамо" здобув золоті медалі ватерпольної Суперліги. Це четвертий поспіль та загалом восьмий чемпіонський титул команди.
У Львові триває Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні (відео) У Львові триває Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні (відео)
Перші змагання сезону - триває Кубок України зі стрільби з лука в приміщенні.
Loading...
Load next