Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео)

Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео)
Ватерпольний клуб "Динамо" здобув золоті медалі ватерпольної Суперліги. Це четвертий поспіль та загалом восьмий чемпіонський титул команди.

Головний тренер Динамо Олексій Шведов у басейні - а значить львів’яни знову чемпіони Суперліги. Це вже восьме чемпіонство для динамівців у історії.

Кожен раз, як перший раз. Емоції зашкалюють, дуже приємно бачити результат своєї роботи, дуже приємно що хлопці прислухаються виконують завдання, ми знову чемпіони це неперевершено, - розповів головний тренер ВК "Динамо" Львів, Олексій Шведов.

Останній матч уже нічого не вирішував. Львівське "Динамо" достроково стало чемпіоном ще у передостанньому турі Суперліги, набравши необхідну кількість очок. 

Ми працювали цілий рік. Ми працювали над помилками. Багато ми експериментували, змінювали склад, вносили щось нове. Я вважаю, це результат нашої роботи, - зізнався капітан ВК "Динамо" Львів, Олександр Дядюра.

Протягом матчу "Динамо" домінувало над своїми суперниками з Харкова. Гра завершилась прогнозованою перемогою львів'ян - 22:10. 

На жаль, на останній тур ми не змогли приїхати повним складом. На це вплинули ЗНО, яке зараз складають школярі.  В нас молода команда. Четверо людей не приїхали, а також двоє досвічених теж не змогли допомогти нам у цьому матчі. Будемо готуватись на кубок, всі зусилля спрямовуємо на нього Для нас це тренувальний матч був, - повідомив гравець і тренер ВК "Збірна Харківської області", Володимир Войтович.

На кубок України харків'яни обіцяють приїхати сильним складом із п'ятьма досвідченими гравцями. Матчі кубка України прийматиме Львів, 18-20 червня. Тим часом динамівці після стількох успішних сезонів прагнуть грати на міжнародній арені. Заявились у Лігу Націй, поки невідомо чи буде відбуватись цей турнір.

Є бажання вийти на міжнародну арену. Але брак басейну, ми не маємо стандартного басейну для тренувань.І тому з цим велика проблема.  Якщо будем грати в Європі, то потрібно буде приймати тут команди, а де? якщо немає підходящого басейну, - наголосив головний тренер ВК "Динамо" Львів, Олексій Шведов.

В українській ватерпольній Суперлізі місця розподілились традиційно, як і минулого року - срібло в збірної Харківської області, а бронза у ВК "Маріуполь". 

 

Читайте також
У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео) У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео)
У Львові відбувся чемпіонат області з плавання серед молоді та юніорів. Це важливий відбіркові змагання на чемпіонат України.
Відкритий кубок Львова з плавання: змагання перетнули екватор (відео) Відкритий кубок Львова з плавання: змагання перетнули екватор (відео)
Понад 800 плавців з усієї України протягом шести днів змагаються у Львові. Це юнаки, юніори та молодь, спортсмени з інвалідністю і "мастерс".
У Львові відбувся чемпіонат України зі стрибків у воду: яка команда перемогла у змаганнях (відео) У Львові відбувся чемпіонат України зі стрибків у воду: яка команда перемогла у змаганнях (відео)
У командному заліку чемпіонату України на першому місті Київ, на другому Луганська область, на третьому - Миколаївська.
Loading...
Load next