Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео)

Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео)
Це вже 11-ий міжнародний турнір з настільного тенісу імені Анатолія Строкатова. У ньому взяли участь 300 спортсменів з України та Молдови.

Анатолій Строкатов - один з найбільш титулованих представників настільного тенісу України. У свій час він був другою ракеткою Європи та 5-ою у світі. Щороку він приходить на турнір і спілкується з новим поколінням тенісистів.

Найбільш радісне для мене, що наш турнір допомагає розвиватись юним тенісистам. Такі турніри - найкращі тренування для маленьких дітей, які починають грати у настільний теніс. Вони розігрують тактичні схеми, набираються досвіду та майстерності, - зізнався легенда настільного тенісу Анатолій Строкатов.

Близько 300 учасників з різних куточків України та Молдови. Завтра ми ще очікуємо близько 200 ветеранів з України та Польщі. Це мав би бути 12-ий за рахунком турнір, але минулого року не проводили через локдаун. Прекрасно те, що сьогодні є відомі майстри спорту, ракетки настільного тенісу молодшого віку, які ставали чемпіонами України та Pro-турів європейських, - наголосив президент Федерації настільного тенісу Львівської області Віталій Синчук.

Напружена боротьба за фінал розгорнулась за першим столом. Катерина Оглоб'як вела в рахунку 2:0, але третій сет віддала суперниці з Молдови.

Я спершу переживала дуже, боялась програти. Але потім почала вигравати і трохи розслабилась. На останніх хвилинах у мене дуже сильно тряслися руки, - розповіла учасниця турніру з Богородчан Катерина Оглоб'як.

У вирішальному сеті спортсменки йшли на рівних, але все ж Катерині вдалось перемогти.

Я її давала вліво-вліво. І потім різко переводила вправо - і вона не встигала, - додала Катерина Оглоб'як.

За сусіднім столом теж був молдово-український матч, але тут у рахунку за партіями вела представниця Молдови, тим часом українка не могла приборкати свої емоції.

Вона із "шипами" грає - це захист. Було дуже важко, і коли я ще програвала по сетах 2:0 було страшно, - зізналась учасниця турніру з Києва Анастасія Міняйло.

І ось вони вирішальні подачі. Переможниця цього матчу виходить у фінал та бореться за перше місце.

Дуже боялась програти. Але є й ті, хто без сумніву дійшов до фіналу. І хоче стати найкращим у всіх трьох вікових категоріях, в яких грає, - додала Анастасія Міняйло.

Мені цей турнір дуже подобається і я дуже хочу бути першим. У мене ще одна гра за перше-друге місце і я то дуже хочу виграти, - зазначив учасник турніру з Мукачево Золтан Давидович.

 На турнірі Анатолія Строкатова змагаються юнаки та дівчата у чотирьох вікових групах. Борються не лише за перемогу, а й за рейтингові бали до рейтингу.

 

Читайте також
Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео) Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео)
Ватерпольний клуб "Динамо" здобув золоті медалі ватерпольної Суперліги. Це четвертий поспіль та загалом восьмий чемпіонський титул команди.
Кубок Львова з флорболу: хто виграв у складній боротьбі (відео) Кубок Львова з флорболу: хто виграв у складній боротьбі (відео)
Кубок Львова відбувається щороку. Цього разу у ньому взяли участь команди із 6-ти міст України. За перемогу змагались клуби вікових категорій U-13 та U-15.
У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео) У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео)
Протягом 2-х днів спортсмени з різних куточків України та з-за кордону змагатимуться за цінні нагороди та звання кращих у своїй ваговій та віковій категорії.
Loading...
Load next