У Львові невідомий кинув «коктейль Молотова» в консульство РФ

У Львові невідомий кинув «коктейль Молотова» в консульство РФ
Внаслідок події ніхто не постраждав, збитків консульству завдано не було.

Як повідомила Національна поліція Львівської області, вночі 24 грудня, невідомий кинув "коктейль Молотова" у консульство РФ. 

Сьогодні близько 3-ї години ночі невстановлена особа кинула пляшку з легкозаймистою рідиною в огорожу Генерального консульства Російської  Федерації у Львові, — йдеться в повідомленні правоохоронців.

На місці події виїхала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1. Слідчі відкрили кримінальне провадження за  ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.  

Відомо також, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Збитків Генеральному консульству завдано не було.

Зараз правоохоронці проводять досудове розслідування й встановлюють обставини події та особу зловмисника, причетного до вчинення кримінального правопорушення.

 Новина може доповнюватися. 

Віра Коновалpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото) У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.
Суд не оштрафував ресторан Дубневичів, в якому влаштували гучне святкування під час карантину у Львові Суд не оштрафував ресторан Дубневичів, в якому влаштували гучне святкування під час карантину у Львові
У ресторані "Park. Art of Rest", яке належить Дубневичам у квітні відбулось масштабне святкування дитячого дня народження, учасники якого в час жорсткого локдауну розважались під російськомовну музику Вєрки Сердючки. Однак, суд не оштрафував заклад, оскільки поліція неправильно склала протокол.
У Львові затримали групу осіб, які незаконно привласнювали собі приміщення У Львові затримали групу осіб, які незаконно привласнювали собі приміщення
У Львові затримали групу осіб, які незаконно привласнювали собі приміщення. Відомо, що вони заволоділи п'ятьма об'єктами нерухомості на понад 5,5 млн грн
Loading...
Load next