Львів на 100% відмовився від хлорування води

Львів на 100% відмовився від хлорування води
Мер Львова Садовий зазначив також, що наступним завданням для міста буде оновлення всієї мережі міста.

Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що місто повністю відмовилося від хлорування води. Натомість воду тепер очищують сіллю. Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на допис Андрія Садового у Фейсбуці. 

Тривають фінальні приготування на останній насосній станції, яка забезпечує Львів водою. Але вже зараз можемо сказати, що ми на 100% відмовились від хлорування води. Уся вода, яка потрапляє у домівки очищується гіпохлоритом натрію, простіше кажучи – сіллю, - пише мер міста.

Андрій Садовив заявив, що тепер у планах на наступний рік буде будівництво резервної станції електролізу у Винниках. Це додаткова система захисту для знезараження та виготовлення гіпохлориту із солі.

Часто після проведення ургентних ремонтних робіт вода, яка витікає із кранів, може мати неприродний колір. Вся справа у залізі, яке потрапляє у застарілу мережу. Оновлення міської мережі – наше наступне завдання. Це дуже дороговартісні роботи, але вони є необхідними і вкрай важливими!, - зауважив Садовий.

 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Вулицю Степана Бандери у Львові планують відкрити до дня Святого Миколая Вулицю Степана Бандери у Львові планують відкрити до дня Святого Миколая
На вулиці Бандери вже змонтували та з'єднали колії. Зараз кладуть бруківку на проїжджій частині та облаштовують тротуари.
Доля Грибовицького сміттєзвалища: на полігоні тривають роботи з рекультивації (відео) Доля Грибовицького сміттєзвалища: на полігоні тривають роботи з рекультивації (відео)
Підрядник виконав близько 40% робіт. Повністю завершити рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища планують у 2025 році.
Вартість 300 тисяч доларів: Львову подарували устаткування для кардіохірургічного центру (відео) Вартість 300 тисяч доларів: Львову подарували устаткування для кардіохірургічного центру (відео)
У Львівській лікарні швидкої медичної відкрили нове відділення кардіохірургії та трансплантації серця.
Loading...
Load next