Вулицю Степана Бандери у Львові планують відкрити до дня Святого Миколая

Вулицю Степана Бандери у Львові планують відкрити до дня Святого Миколая
На вулиці Бандери вже змонтували та з'єднали колії. Зараз кладуть бруківку на проїжджій частині та облаштовують тротуари.

У Львові вулицю Бандери збираються зробити доступною для проїзду до 19 грудня. Про це на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає ZAXID.NET.

Повідомляється, що ремонтні роботи з облаштуванням тротуарів триватимуть трохи довше. 

Загалом ремонт на вул. Бандери йде за планом. До 19 грудня, до свята Миколая, мають завершити основний обсяг робіт, щоб вулиця стала проїзною. Однак роботи щодо облаштування хідників, порядку ще триватимуть і надалі. Ми не ставимо завдання зробити абсолютно все до певної дати. Важливою є якість виконання робіт», – наголосив мер міста.

Зазначимо, що на цій вулиці вже з'єднали та змонтували колії. Наразі кладуть бруківку на проїжджій частині та облаштовують тротуари.

Також буде оновлено площу біля монумента Степана Бандери, там встановлять сучасний модульний громадський туалет.

За інформацією Львівавтодору, можливі деякі зміни в русі на вул. Городоцькій.

Зараз проводимо транспортне моделювання, щоб ділянки в межах вул. Городоцької, площі Кропивницького, вулиць Короткої, Залізничної й Тобілевича перевести в режим роботи громадського транспорту. Це дасть можливість пустити громадський транспорт у цих межах. А весь приватний транспорт пустити по вул. Короткій. Якщо моделювання покаже, що цей варіант буде кращим, то будемо його втілювати, – розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

Карина Бовсуновська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові закінчили реконструкцію трамвайного депо на вулиці Промисловій (відео) У Львові закінчили реконструкцію трамвайного депо на вулиці Промисловій (відео)
Відтепер депо, що на вулиці Промисловий функціонуватиме як основне підприємство. Звідси на маршрути щоденно виїжджатимуть 75 трамваїв.
Який промадський транспорт не буде курсувати 6 грудня: львів'ян попередили про зміни Який промадський транспорт не буде курсувати 6 грудня: львів'ян попередили про зміни
6 грудня у зв’язку з проведенням урочистостей з нагоди 30-річчя ЗСУ буде перекриття вулиць Героїв Майдану.
Святкування Дня Незалежності у Львові: план заходів на вихідні Святкування Дня Незалежності у Львові: план заходів на вихідні
На вихідні у Львові відбудеться багато концертів, культурних і спортивних заходів.
Loading...
Load next