Топ-5 нестандартних туристичних маршрутів Львова з Domino's Pizza (фото)

Топ-5 нестандартних туристичних маршрутів Львова з Domino's Pizza (фото)
Які маршрути для туристів варто дослідити наступного року? І чому сайди та піца Domino's Pizza – гідний обід для туриста? Відповідь на ці запитання у статті.

Львів вміє дивувати гостей – новорічними вогнями, ароматом кави, креативними музеями, чарами старовинних вулиць у поєднанні з драйвом більш сучасних частин міста. Які маршрути для туристів варто дослідити наступного року? І чому сайди та піца Domino's Pizza – гідний обід для туриста? Розберемося по черзі.

Львівський модерн

Унікальний архітектурний стиль, поєднання вишуканих фасадів та продуманої функціональності: ліфти, природне освітлення під'їздів, великі вікна. Прогуляйтеся від площі Міцкевича проспектом Шевченка до пам'ятника Грушевському. Багатство фасадів не поступається пишному Відню. Влаштуйте у сквері невеликий пікнік із новинками Домінос: Джамайка Бомбастик та Роял Чізбургер. Щовівторка отримайте другу піцу в замовленні зі знижкою 80%.

Підзамче та Замкова гора

Колоритний район колишньої робочої слобідки своєю атмосферою нагадує Одесу. Колишні фабрики перетворюються на сучасні коворкінги та бізнес-центри. Прогуляйтеся заплутаними вулицями, загляньте в зелені дворики. Перед сходженням на Замкову гору з боку Татарської вулиці замовте хлібці, мафіни та піцу у мобільному додатку Domino's Pizza. У понеділок, середу і четвер велика піца коштує лише 110 гривень. Милуйтеся краєвидами Львова під аромат гарячої Пепероні з томатами або Маргарити.

Професорська колонія

Плоский пагорб у Личаківському районі – неофіційний музей просто неба. Вулиці з бруківкою та вілли в стилі функціоналізму початку ХХ століття. З висоти крихітної вулиці Міжгірної відкривається незвичайний краєвид на Львів.

Кастелівка

Тихий район на південь від львівського Політехнічного Університету замислювався архітекторами кінця 19 століття як «місто-сад». У центрі Львова приємно вражають просторі ділянки з окремими розкішними віллами та унікальним дизайном. Відпочиньте у тиші поки відстежуєте у Pizza Tracker кур'єра із замовленням від Домінос. Якість їжі гарантована стандартами міжнародної корпорації з ресторанами у 94 країнах світу.

Океанаріум

У Львові немає моря, але є свій океан. Галереї із прозорими стелями відкривають світ коралових рифів Індійського та Тихого океанів. Мурени, скати, акули, зграйки різноколірних рибок, живі корали. Все, про що мріють дайвери, без польотів та зайвого екстриму. За кілька кроків від океанаріума працює ресторан мережі Domino's Pizza: відпочиньте та обговоріть з друзями враження від подорожі до підводного світу. Адже попереду ще багато нових маршрутів.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові спекли найдовшу піцу в Україні: піцейоли приготували страву довжиною в 36 метрів (відео) У Львові спекли найдовшу піцу в Україні: піцейоли приготували страву довжиною в 36 метрів (відео)
. Цими вихідними під час фестивалю на Сихові львівські піцайоли приготували одну з найвідоміших італійських страв довжиною 36 метрів. Так вони встановили рекорд України.
Водій львівської маршрутки затримав чоловіка, що сів за кермо під наркотиками Водій львівської маршрутки затримав чоловіка, що сів за кермо під наркотиками
Один із водіїв львівської приміської маршрутки зупинив водія, який керував автомобілем під дією наркотичних засобів. Він заблокував автобусом рух авто та викликав поліцію.
Loading...
Load next