У центрі Львова зловмисник підпалив автівку і втік з місця події

У центрі Львова зловмисник підпалив автівку і втік з місця події
На вул. С. Бандери 33-річний житель Луганської області облив авто легкозаймистою речовиною та підпалив, після чого втік.

Підпал автівки посеред ночі. На вулиці Степана Бандери 33-річний житель Луганської області облив «Фольксваген», який належить 32-річному львів’янину, легкозаймистою речовиною та підпалив, після чого втік з місця події. Сума збитків, завданих  власнику транспортного засобу, становить  близько 1 мільйона 200 тисяч гривень. Про це інформує поліція Львівщини. Правоохоронці викрили зловмисника та з’ясували його місцеперебування завдяки камерам спостереження «Безпечна Львівщина». Поліцейські затримали його у центрі міста та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому може загрожувати до десяти років позбавлення волі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео) У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео)
У центрі Львова нетверезий водій збив жінку з дитиною у візочку. “Драгер” показав у водія 3,24 проміле алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує допустиму норму.
У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР
24-річного львів'янина у стані сп'яніння за кілька років зупиняли 22 рази. За кермо Іван Панас не сяде найближчі 100 років. 
У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото) У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)
У 59-річного винуватця аварії, власника авто Nissan X-Trail, після ДТП у крові виявили 1,42 проміле алкоголю. Однак, чоловік запевнив, що вжив спиртне вже після аварії, через стрес.
Loading...
Load next