Щелепно-лицева хірургія стала ще доступнішою: які ж операції виконуватимуть лікарі? (відео)

Щелепно-лицева хірургія стала ще доступнішою: які ж операції виконуватимуть лікарі? (відео)
Відповідний напрямок лікування відкрили у 8 лікарні Першого територіального медичного об'єднання Львова.

Щелепно-лицева хірургія відтепер доступна у 8 лікарні Львова. В будь-який час доби сюди можуть звернутися усі пацієнти, які потребують ургентну чи планову допомогу відповідного напрямку хірургії.

А ще у медзакладі можуть хірургічно лікувати запальні процеси, виконувати метало остеосинтез та реконструкцію обличчя, заміщувати щелепно-лицеві дефекти імплантатами, нарощувати кістки та готувати пацієнтів до ендопротезування.
 

Зараз ми акцентували насамперед свою увагу на ургентній патології, на невідкладній допомозі при щелепно-лицевій хірургії, оскільки ми, знову ж таки, наголошую, є лікарнею невідкладної медичної допомоги. І ми маємо забезпечити дану допомогу всім пацієнтам, які є до нас доставлені, — зазначає гендиректор 8-ї лікарні 1-ї ТМО Львова Василь Трунквальтер.
 

І новий напрямок запрацював не лише на словах. Днями лікарі вже виконали першу операцію чоловікові, який у ДТП отримав складні множинні переломи лицевого черепа. Хірургам вдалося його відновити. І плани на майбутнє у лікарів доволі амбітні. Зокрема з часом медзаклад планує завести доволі широкий спектр платних послуг, зокрема і пластичну та естетичну хірургію, що підсилить джерела фінансування лікарні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Західноукраїнському дитячому медичному центрі майже 90% маленьких пацієнтів одужують від лейкемії (відео) У Західноукраїнському дитячому медичному центрі майже 90% маленьких пацієнтів одужують від лейкемії (відео)
Ще 35 років тому в Україні лише одиниці одужували від гострої лейкемії, тобто раку крові.
Операція триває 5 хвилин! У Львові почали оперувати хворобу Нотта без розрізу пальця Операція триває 5 хвилин! У Львові почали оперувати хворобу Нотта без розрізу пальця
За словами медиків, операція триває лише 5 хвилин, а позбавляє проблеми на все життя.
Моторошна аварія у Львові. Травмовані у реанімації Моторошна аварія у Львові. Травмовані у реанімації
На вул. Богданівській зіткнулися вантажівка та мікроавтобус
Loading...
Load next