Ще одна медаль! Паралімпієць Василь Кравчук здобув срібло на чемпіонаті світу з біатлону

Ще одна медаль! Паралімпієць Василь Кравчук здобув срібло на чемпіонаті світу з біатлону
Чоловік в Інваспорт прийшов після важкої аварії.

24-річний паралімпієць із Львівщини Василь Кравчук став віце-чемпіоном світу з біатлону. У норвезькому Ліллегаммері триває паралімпійський чемпіонат світу з лижних перегонів та біатлону. Україну на змаганнях представляють 25 спортсменів з інвалідністю, серед яких двоє представників Львівщини. Про це повідомило Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Сьогодні титул віцечемпіона світу вдалось вибороти уродженцю Сколівщини Василю Кравчуку. Ще один представник Львівщини, Павло Баль, фінішував шостим, — йдеться в повідомленні.

Загалом у чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону беруть участь спортсмени з 32 країн світу.

Зазначимо, що у грудні Василь Кравчук виборов дві бронзи відкритого кубка Європи з лижних перегонів. 

Відомо, що 24-річний Василь Кравчук — майстер спорту України міжнародного класу. Родом зі Сколівщини. В Інваспорт прийшов після важкої аварії. Спортсмена тренує Володимир Любіжанін. У 2019 році Кравчук у складі Національної паралімпійської збірної команди України з лижних перегонів та біатлону виборов дві бронзи на середній та довгій дистанціях, а також срібло у спринті. У березні 2021 році він став бронзовим призером Кубку світу з біатлону серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та порушеннями зору.

Нагадаємо, раніше Україна здобула першу медаль біатлонного сезону.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Паралімпійські ігри: фехтувальниця зі Львова здобула срібну нагороду (відео) Паралімпійські ігри: фехтувальниця зі Львова здобула срібну нагороду (відео)
Перша медаль з Паралімпіади вже у Львові. Додому повернулась львівська фехтувальниця Наталія Морквич. Вона здобула срібну нагороду з фехтування на рапірі.
Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео) Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео)
Це вже 11-ий міжнародний турнір з настільного тенісу імені Анатолія Строкатова. У ньому взяли участь 300 спортсменів з України та Молдови.
Як школярів навчають стрільбі та домедичної допомозі? Як школярів навчають стрільбі та домедичної допомозі?
В одному з центрів національно-патріотичного виховання для школярів 10-11 класів провели практичні заняття з предмету «Захист України»
Loading...
Load next