Бронза! Україна здобула першу медаль біатлонного сезону

Бронза! Україна здобула першу медаль біатлонного сезону
Закінчиться етап в Оберхофі двома гонками переслідуваннями 9 січня. О 13:30 на старт вийдуть чоловіки, а о 16:00 – жінки.

У німецькому Оберхофі в рамках п'ятого етапу Кубка світу з біатлону відбулася перша в сезоні одиночна змішана естафета. Україна фінішувала третьою. Про це повідомляє "Суспільне".

Зазначається, що за Україну бігли Артем Тищенко і Дарина Блашко.

Після першого етапу Україна була восьмою. Але Блашко чудово відпрацювала свій етап, ставши найкращою серед усіх учасниць, і передали повторну естафету Тищенку на другій позиції.

Тищенко також непогано провів третій етап, зберігши позицію у топ-3.

Блашко позицію не втратила та фінішувала третьою. Це перша медаль українців у нинішньому біатлонному сезоні. Перемогу здобула Росія, другими стали австрійці.

Результати гонки:

  • Росія (1+12) 41:37,1
  • Австрія (1+13) +41,5
  • Україна (0+12) +1:03,6
  • Білорусь (1+11) +1:15,2
  • Швеція (2+12) +1:23,6
  • Бельгія (0+13) +1:24,8

Нагадаємо, раніше українець потрапив у топ-20 гонки-переслідування на Кубку світу з біатлону.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Читайте також
Футболістки львівських "Карпат" уперше виграли в чемпіонаті України серед жіночих команд (відео) Футболістки львівських "Карпат" уперше виграли в чемпіонаті України серед жіночих команд (відео)
Перша перемога жіночих "Карпат". Львівські футболістки вдома приймали "Атекс" із Києва. І нарешті у новому сезоні змогли здобути три очки.
Україна виграла на Паралімпіаді у Токіо 56 медалей: велогонщик Дементьєв виборов "срібло" Україна виграла на Паралімпіаді у Токіо 56 медалей: велогонщик Дементьєв виборов "срібло"
В активі паралімпійської збірної України вже 56 нагород - 12 золотих, 29 срібних і 15 бронзових. Дві із них вибороли бігунка Оксана Ботурчук та велогонщик Єгор Дементьєв.
Призові за Олімпіаду: Україна сплачує спортсменам в декілька разів більше, ніж США (відео) Призові за Олімпіаду: Україна сплачує спортсменам в декілька разів більше, ніж США (відео)
Міжнародний олімпійський комітет (МОК) не виплачує призові спортсменам, які завоювали медалі. Проте, у багатьох країнах своїх спортсменів все ж таки нагороджують преміальними. Зокрема, в Україні за олімпійське "золото" можна отримати 125 тисяч доларів - це в 3 рази більше, аніж сплачує США своїм спортсменам. До того ж у Німеччині олімпійські чемпіони отримують ще менше, а деякі економічно розвинені країни взагалі не сплачують призові для своїх олімпійців.
Loading...
Load next