"Люди кликали на допомогу зі своїх балконів": у Львові вогнеборці ліквідували пожежу (відео)

"Люди кликали на допомогу зі своїх балконів": у Львові вогнеборці ліквідували пожежу (відео)
На щастя, внаслідок займання ніхто не постраждав.

Увечері 29 січня у Львові сталася пожежа на вул. Хорватській, 3 на другому поверсі чотириповерхового житлового будинку в одній з квартир.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на ДСНС у Львівській області.

До місця виклику виїхали рятувальники 1-ої та 2-ої державних пожежно-рятувальних частин міста, а також оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику з вікон квартири вибивався дим. Люди, через задимлення на верхніх поверхах, вийшли на балкони та кликали на допомогу, — йдеться в повідомленні ДСНС.

Рятувальники врятували 7 людей, з яких було 4 дитини. А також, аби гарантувати безпеку людям, вогнеборці вивели на свіже повітря 13 осіб.

  • О 20:32 пожежу локалізували;
  • О 20:46 ліквідували в складі двох ланок газодимозахисної служби.

Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м. Внаслідок займання ніхто не постраждав. А причину виникнення поки займання встановлюють правоохоронні органи.

Зазначено також, що до ліквідації пожежі залучалось 18 осіб особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Могли залишитись без даху над головою: у Львові виникла пожежа житловому будинку (відео) Могли залишитись без даху над головою: у Львові виникла пожежа житловому будинку (відео)
Вогонь спалахнув в одній з квартир у будинку на вул. Академіка Павлова, 8. За словами місцевих мешканців, це – уже третє займання за 10 років. 
У Львові в п'ятиповерховому будинку горів балкон У Львові в п'ятиповерховому будинку горів балкон
У одній із львівських п'ятиповерхівок на вулиці Липинського 13, що у Шевченківському районі міста горів балкон. Внаслідок пожежі, на щастя ніхто не постраждав.
Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео) Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео)
На вулиці Виговського сталось займання на другому поверсі багатоповерхівки. Через сильне задимлення з будинку евакуювали всіх мешканців, а це понад 100 людей.
Loading...
Load next