Ледь не вбив людину: у Львові обвалився фрагмент фасаду будинку (відео)

Ледь не вбив людину: у Львові обвалився фрагмент фасаду будинку (відео)
Під час шквального вітру обвалився фасад будинку на вул. Личаківській, 113 і ледь не прибила людину, яка стояла внизу.

«Дощ» зі штукатурки та цегли. Під час шквального вітру у Львові, обвалився фасад будинку на вулиці Личаківській, 113. Частина злетіла на дах магазину у той час, коли під ним стояла людина. Покрівля й врятувала чоловікові життя.

До слова, будинок, який зараз обслуговує ЛКП «Господар», перебуває у критичному стані вже декілька років, проте жодних робіт ніхто там не проводив, – скаржаться місцеві мешканці та перехожі. Й додають: ремонтними роботами повинно займатися місто. 

У міста ж позиція «я не я і хата не моя». У ЛКП «Господар» кажуть, що будинок  на 100% належить власникам і співвласникам тутешніх приміщень. І саме вони, за новим законом України «Про житлово-комунальні послуги», приймають усі рішення щодо управління своїм помешканням. 

Власники мають самі обрати форму управління. Вони обрали форму управління через управлінську компанію. Ми надаємо послугу з управління. Але для того, щоб відновити фасад власники мають зібрати збори. Зібрати збори, оформити збори протоколом і рішення це, яке оформлене протоколом довести до ЛКП «Господар», - пояснює Валерій Таракулов директор ЛКП «Господар». 

Проте працівники все ж приїхали для усунення аварійної ситуації з фасадом будинку.  

На кожний будинок заведено побудинковий облік. І на рахунку цього будинку є кошти і звісно це буде оплачено мешканцями будинку, - додав Валерій Таракулов директор ЛКП «Господар». 

За словами комунальника, усунення аварійної ситуації повинні сплатити мешканці будинку. Остаточну вартість оголосять після завершення робіт. 

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові посеред подвір'я багатоквартирного будинку утворилось провалля (відео) У Львові посеред подвір'я багатоквартирного будинку утворилось провалля (відео)
У подвір’ї багатоквартирного будинку на вулиці Перемиській, 14 наприкінці серпня утворилася яма, яка щогодини стає більшою та поглинає у себе все навколо.
Провалля у центрі Львова: дорожній рух довелось змінити через ремонт колектора (фото) Провалля у центрі Львова: дорожній рух довелось змінити через ремонт колектора (фото)
Внаслідок потужного буревію у центрі Львова посеред дороги утворилось провалля глибиною у 9,5 метрів. Це спричинило руйнування каналізаційного колектора.
Окремі вулиці у Львові та Брюховичах будуть без електропостачання Окремі вулиці у Львові та Брюховичах будуть без електропостачання
У понеділок, 13 грудня, окремі вулиці у Львові та Брюховичах упродовж дня будуть без світла.
Loading...
Load next