Захист українського бізнесу: до Львова завітав бізнес-омбудсмен Роман Ващук (відео)

Захист українського бізнесу: до Львова завітав бізнес-омбудсмен Роман Ващук (відео)
Учасники West Ukrainian Business Club обговорили з бізнес-омбудсменом України Романом Ващуком розвиток підприємницької діяльності у Західному регіоні.

У Львові учасники бізнес-клубу West Ukrainian Business Club обговорили з новопризначеним бізнес-омбудсменом України, експослом Канади Романом Ващуком можливості Ради бізнес-омбудсмена для захисту від недобросовісної поведінки державних органів та розвиток підприємницької діяльності у Західному регіоні. Головна задача омбудсмена - вирішення конфліктів  між владою і бізнесом.

Зустріч модерував Сергій Кіраль, заступник міського голови Львова - бізнес-омбудсмен ЛМР.


Ми готові їх вислухати, коли вони попадають  у будь-які проблеми із державними органами чи на Київському рівні, чи місцевого самоврядування. Й ми готові вислухати пропозиції для системних змін, які би зліквідували ті зміни з якими до нас звертаються, - Роман Ващук, бізнес-омбудсмен.

Проаналізувавши український ринок, зазначає бізнес-омбудсмен, можна зробити висновок, що в українців зараз є великі перспективи для започаткування своєї справи.


Я думаю, що прийнято дуже багато доброго законодавства, але дуже нерівно воно впроваджується  й саме непередбачуваність в імплементації, то це, я думаю, найбільший страх і ризик українського бізнесу якщо йдеться про адміністративно-податкові питання, - Роман Ващук.

І так само, що важливо для нас, то це збирати й акумулювати наш досвід, щоб давати зворотній зв’язок по формуванню пропозицій щодо змін в законодавстві або до якихось коректив в тому плані, щоб можна підлаштувати справді під реальні умови ведення бізнесу в Україні, - Олександр Магунь, засновник та президент West Ukrainian Business Club.


Додамо, що з 2015 року Рада бізнес-омбудсмена розглянула понад 10 тис скарг підприємств через неправомірні дії державних органів. Внаслідок чого бізнесу повернули понад 20 млрд грн.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
13 ветеранів розвинули власну справу завдяки обласній програмі 13 ветеранів розвинули власну справу завдяки обласній програмі
У ЛОВА запевняють, що цьогоріч отримати фінансову допомогу зможуть ще більше ветеранів
ЯК ВІДКРИТИ та розвивати БІЗНЕС під час війни ЯК ВІДКРИТИ та розвивати БІЗНЕС під час війни
Впродовж півтора року Львівський Обласний Центр Зайнятості надав мікрогрантів на суму понад 400 млн гривень
ЗСУ отримали модернізовані танки Т-64 та Т-72 (фото) ЗСУ отримали модернізовані танки Т-64 та Т-72 (фото)
Передачу 5 бойових машин українському війську здійснено Державним підприємством «Львівський бронетанковий завод». Роботи перевиконали на 20 млн грн.
Loading...
Load next