У Львові провели навчальне оповіщення для містян (відео)

У Львові провели навчальне оповіщення для містян (відео)
Навчальне оповіщення містян провели спільно з патрульною поліцією, щоб у випадку надзвичайних ситуацій, коли не діятимуть звичні канали інформування, люди отримали усю необхідну інформацію.

Сирени у Львові. Учора спільно із патрульною поліцією у місті відбулися навчальні тренування з оповіщення мешканців. Сирени з автомобілів лунали у кожному районі міста Лева. У такий спосіб перевіряли, як працюватиме система оповіщення мешканців у випадку знеструмлення. 

В разі зникнення стандартних засобів зв’язку, а саме інтернету, телебачення, радіозв’язку ми готові повідомити громадянам про таку подію, щоб вони відчували, що вони знаходяться в безпеці. Ми готуємося до будь-якого розвитку подій і працюємо  в цьому напрямку, — розповідає Андрій Лоштин, патрульний поліцейський. 

Львів’яни ж відреагували на навчальне оповіщення без паніки. 

Ми вже 8 років лякані, в нас вже страх перейшов.

Це питання в принципі складної обстановки, воно було, є і буде. Але набагато корисніше, якщо ми знаємо, що маємо робити в цій ситуації. І не дай Бог що, ми 1,2,3,4. Тобто це не є сіяння паніки, це більш ймовірність підготуватись і можливість підготуватись. Тому що, як то кажуть, «Хочеш миру готуйся до війни».  

За словами посадовиці мерії, за потреби місто докупить ще 20 гучномовців.   

Окремо ще будуть довстановлюватися гучномовці і на майбутнє ми будем використовувати ще машини комунальних служб. Якщо протестове навчання спрацює і ми будем далі продовжувати також співпрацю ми будемо ще додатково при потребі і інші спеціалізовані машини, наприклад служби надзвичайних ситуацій, де є можливість використати гучномовці, — пояснює Наталія Алєксєєва, керуюча справами виконкому Львівської міськради. 

Тож, якщо лунатимуть сирени, — не панікуйте, а уважно слухайте інформацію  із гучномовців і дотримуйтеся усіх вказівок.

 

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv   

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні запровадили надзвичайний стан: як готується Львівщина  (відео) В Україні запровадили надзвичайний стан: як готується Львівщина (відео)
Рішення дня — надзвичайний стан запровадили на території України. Не виняток і Львівщина. Що ж це означає і як змінить життя цивільного населення – у нашому сюжеті.
Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни
Перші рейси здійснюватимуться на початку липня.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next