Оборудка на дорогоцінних металах: на хабарі 9 тис. доларів затримали львівського митника (відео)

Оборудка на дорогоцінних металах: на хабарі 9 тис. доларів затримали львівського митника (відео)
За 8,8 тис. доларів США митник обіцяв безперешкодне перевезення через державний кордон України 2,5 кг дорогоцінних металів 

Оборудка на дорогоцінних металах: на хабарі у майже 9 тисяч доларів затримали львівського митника.

За вказану суму головний державний інспектор відділу митного оформлення пообіцяв жительці Львова за грошову винагороду безперешкодне перевезення через державний кордон України дорогоцінних металів загальною вагою майже 2,5 кг без документального підтвердження їх походження та поза митним контролем.

Про це інформує обласна прокуратура.

Затримали службовця під час отримання останньої частини траншу. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та відсторонено від посади. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Допомагала" призовникам: у чиновниці Львівської міськради понад 8 мільйонів гривень (відео) "Допомагала" призовникам: у чиновниці Львівської міськради понад 8 мільйонів гривень (відео)
Начальниця райвідділу соцзахисту незаконно переправляла призовників за кордон. У її спільниках були працівниками медустанови
Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото) Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото)
Чиновник Київської ОДА вимагав у підприємця 10 000 доларів США за сприяння у проведенні перевірки.
Пропонував хабаря і втікав: у Львові поліцейські затримали п'яного водія
Водій у стані алкогольного сп'яніння скоїв ДТП та намагався втекти з місця події. Чоловік сказав патрульним, що вжив алкоголь після аварії і демонстративно випив знову.
Loading...
Load next