Львівський аеропорт посилено охороняють: усі рейси скасували

Львівський аеропорт посилено охороняють: усі рейси скасували
На цей час Львівський аеропорт не атакували, він посилено охороняється.

Російська армія з 5:00 активно обстрілює військові об'єкти в Україні. У ЛОДА повідомили, що Львівський аеропорт перебуває під посиленою охороною. Про це повідомляє ЛОДА.

Голова ЛОДА Максим Козицький зазначив, що під ударом, окрім військових об'єктів, опинилися об'єкти критичної інфраструктури, зокрема аеропорти. Росія ввела танки зі всіх напрямків.

Особливо пильними має бути те населення, яке проживає біля військових і критичних об'єктів, аеропорту. Стежте за сигналом "Повітряна тривога". Будьте поруч зі своїми дітьми, перевірте свої укриття, – зазначив очільник ЛОДА Максим Козицький.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Депутати ЛОР пропонують перейменувати РФ на "Московію" Депутати ЛОР пропонують перейменувати РФ на "Московію"
А громадян країни відповідно змінити з "росіян" на "московитів".
На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео) На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео)
Ремонт дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине ("Дороги Єдності"), обійдеться держбюджету у 1,5 мільярди гривень.
У Львові після вакцинації помер 63-річний чоловік У Львові після вакцинації помер 63-річний чоловік
Чоловік помер після того, як отримав першу дозу вакцини від Covid-19. Смерть медики зареєстрували як несприятливу подію після вакцинації, адже після щеплення не минуло й 30 днів.
Loading...
Load next