Прикордонники спостерігають пожвавлення руху на виїзд з України (відео)

Прикордонники спостерігають пожвавлення руху на виїзд з України (відео)

В пунктах пропуску «Грушів», «Краківець» та «Шегині» наразі жодних обмежень щодо виїзду громадян України за рубіж, за винятком визначених законодавством, немає. Конфліктних ситуацій не виникало. Пропускні операції здійснюються ритмічно.

Наразі черги на виїзд з України у пунктах пропуску «Шегині» та «Краківець» – 130 та 100 автівок відповідно 

Ситуація на Західному кордоні: пожвавлення руху на виїзд з України прикордонники спостерігають в пунктах пропуску «Грушів», «Краківець» та «Шегині». Як зазначили у ДПСУ, наразі жодних обмежень щодо виїзду громадян України за рубіж, за винятком визначених законодавством, немає. Конфліктних ситуацій не виникало. Пропускні операції здійснюються ритмічно. 

 Зараз ми спостерігаємо черги на виїзд з України у пунктах пропуску «Шегині» та «Краківець» відповідно 130 та 100 автівок. Також черга є на пішому переході ПП «Шегині» - близько ста осіб. У ПП «Рава-Руська» черга з 40 легковиків. На решті пунктах черг не спостерігаємо. Всі пункти пропуску на даний час працюють, — каже Олександра Кучковська, речниця 7-го прикордонного загону. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Чотирилапі охоронці українських кордонів: як інспектори-кінологи тренують своїх помічників? (відео) Чотирилапі охоронці українських кордонів: як інспектори-кінологи тренують своїх помічників? (відео)
Кілька місяців тренувань та в «поле». Кінологічний навчальний центр прикордонників підготував до випуску ще з півтори сотні чотирилапих охоронців кордону.
На Львівщині прикордонники викрили закарпатця, який допомагав ухилянтам виїхати за межі країни На Львівщині прикордонники викрили закарпатця, який допомагав ухилянтам виїхати за межі країни
На Львівщині «зелені берети» викрили закарпатця, який допомагав ухилянтам виїхати за межі країни
Loading...
Load next