Поліція затримала 54-річного жителя Прикарпаття, який жантажував львів’янку інтимними фото

Поліція затримала 54-річного жителя Прикарпаття, який жантажував львів’янку інтимними фото
27-річній львів’янці, яка має групу інвалідності, 54-річний житель Прикарпаття погрожував поширенням матеріалів порнографічного характеру

Шантажував інтимними фото: 27-річній львів’янці, яка має групу інвалідності, невідомий погрожував через “Телеграм” викласти матеріали порнографічного характеру.

Також він наполягав на створенні подібних фото для подальшої реалізації їх в мережі, а ще для задоволення власних потреб, - інформують у поліції.

Шантажистом виявився 54-річний житель Прикарпаття, а саме Заболотівської тергромади.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото) На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.
Мешканка Волині намагалася перевезти через кордон понад 3,5 тонни контрабандних продуктів Мешканка Волині намагалася перевезти через кордон понад 3,5 тонни контрабандних продуктів
До пункту пропуску «Грушів» прибув мікроавтобус, водійка якого обрала смугу руху «зелений коридор». Вона думала, що таким чином уникне перевірки свого авто.
На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия
Учора близько 15 години дня на вулиці Січових Стрільців у Стрию трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої померла 36-річна місцева мешканка.
Loading...
Load next